RX 570 sistem düşük performans veriyor

Eren.Bayram.

Hectopat
Arkadaşlar, kuzenim Valorant'ta 170-250 FPS aliyor en yuksek grafiklerde.
Ben 80-150 aliyorum ayni grafiklerde.
PC'lerimiz:
Benimki B450M S2H, RX 570 4 GB, Ryzen 3 1200 AF, 8 GB 3000 MHz RAM ve 1 TB HDD.
Onunki:
A320M S2H, Ryzen 3 1200 AF, 8 GB 3200MHz RAM, 120 GB SSD ve 1 TB HDD.
Ben HDD'yi başka PC'den çıkarıp direkt taktim. Sadece anakart ve ekran kartını guncelledim.
Benim FPS'im neden bu kadar düşük? Format atsam düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1200AF ama kuzenin ki Ekran kartı nerede ?
1200 AF APU bir işlemci değil.

Ek olarak grafik ayarları düşüktüyse, yükseğe alın. Tahminimce ekran kartı tam performansını vermiyor. Valorant oynamıyorum ama aynı sisteme sahibim. MSI Afterburner ile ekran kartı kullanamına bakın.

Ekran kartlari ayni
Arkadaşının ekran kartını yaz. Moniyor olabilir sende 1080P onda 720P. HZ değeride olabilir.
Ekran kartlarimiz ayni.
Onun monitörü 1080p benimki 2k ama 1080p de kullaniyorum

Şu an kullandığın ayarlarla oyun içi FPS değerlerini içeren ekran görüntüsü at. Bunun için MSI Afterburner kullanabilirsin.

Aynı sorunu RX 570 ve İ3 9100F ile GTA 5 ve Control'de yaşıyorum. Konuyu takibe aldım yardımcı olacakların cevaplarını bekliyorum.
Hocam takip etmek için konu sahibinin yazdığı şeyin üstündeki takip et butonuna basabilirsiniz.

@Eren.Bayram. grafikleri yuksege al, tekrar dene. Attigin ekran goruntusundeki degerler ortalama degerlerse, kartin olmasi gerektigi gibi kullanilmiyor.
Yüksek grafiklerde de ayni
@Eren.Bayram. grafikleri yuksege al, tekrar dene. Attigin ekran goruntusundeki degerler ortalama degerlerse, kartin olmasi gerektigi gibi kullanilmiyor.
Bende fps çok düşük ama ayni sistemi olan kuzenim cok yuksek fps ler aliyor neden ki ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…