Aratus
Hectopat
Daha fazla
Selamlar, çok nadiren olan ileride sorun yaratır mı bilmediğim ve kafamın takıldığı bir soru sormak istiyorum. Bilgisayarım dediğim gibi nadir böyle bir şey yapıyor, yaptığı şeyde şu düzgünce açılıyor. Daha sonra bir anda mouse donuyor hareket ettiremiyorsunuz ve monitörden görüntü gidiyor ama kasa çalışmaya devam ediyor. Ekran kartı arabayı gaza basıp geri ayağınızı gazdan kesip sürekli aynı işlemi tekrarlıyormuşsunuz gibi ses çıkartıyor. Açılmıyor daha sonra kasanın tuşuna basılı tutup kapatıp tekrar açıyorum, sorun düzeliyor, şimdi bunun sebebi nedir? Göz ardı edilecek bir olay mı? İleri de sorun yaratır mı? Ne yapmalıyım? Az önce oldu ve bende bu konuyu şu an oluşturuyorum az önce olmadan önce de elektrik kesintisi yaşadım ama PC kapalıydı ve akım korumalı prizim var sorun bundan dolayı mı? Dediğim gibi bugün elektrik kesintisi üzerine oldu ama ondan önce de hiçbir şey kesilmeden yine yaşamıştım. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.
Anakart modelim: GA-A320M-S2H (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
Ekran kartı modelim: XFX AMD Radeon RX 570 RS XXX Edition 4GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-570P4DFD6) - incehesap.com
Anakart modelim: GA-A320M-S2H (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
Ekran kartı modelim: XFX AMD Radeon RX 570 RS XXX Edition 4GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-570P4DFD6) - incehesap.com
Son düzenleyen: Moderatör: