RX 570 Sistem için 500W PSU Yeterli mi?

Aynı Ekran kartından bahsettiğine emin misin hocam? Benimki mini değil pulse yazıyor

İndirimden yararlanarak bizde bu kartlardan aldık. ITX olan modelini R3 2200G'li sisteme, Nitro+'da i5 6500 sistemde kullanıyoruz. Sizde de i5 işlemci olduğu için yazdım. Ne yaptıysak ITX modelinden aldığımız performansı Nitro+'dan alamadık. En son PUBG'ye gelen güncelleme ile ITX model yüksek, orta ayarda 70, 80 FPS'yi görürken, Nitro+ 30, 40 FPS alıyor. Aynı FPS değerleri ETS 2 içinde geçerli. Sorunu bir türlü çözemedik açıkçası.

RX 570 için 500W PSU yeterli olduğuna hemfikiriz fakat ilk mesajdaki diğer parçaları göz önüne alırsak yeterli mi? Ben sadece ekran kartını değil kasanın tamamını yetip yetmeyeceğini merak ediyorum.

RX 570 için 500W PSU yeterli olduğuna hemfikiriz fakat ilk mesajdaki diğer parçaları göz önüne alırsak yeterli mi? Ben sadece ekran kartını değil kasanın tamamını yetip yetmeyeceğini merak ediyorum.

Verimliliği iyi 500W PSU fazlasıyla yeter.

Kaliteli midir bilmiyorum ama 80+ sertifikası var.

Ürün linki

Fazla bütçem yok dostum zaten Ryzen 3 2200G alacaktım

Başka forumdaki arkadaş ilerisi için 600W almalısın geri kalan parçalara yetmez diyordu
Başka forum daki arkadaş kaç kere sistem toplamış sana bunu diyor.

Thermaltake'in 80plus Silver PSU'sunu aldım yetmedi. Sistem yüke bindiğinde donup kalıyordu iade ettim aynı paraya VS650 aldım bu arada ekran kartım ASUS EXPEDITION RX570. Yani yetmeyebiliyor. İşini garantiye almak için 600W sertifikalı bir PSU işini görür hem upgrade yaparken gözün arkada kalmaz

Aynı Ekran kartından bahsettiğine emin misin hocam? Benimki mini değil pulse yazıyor
Pulse mini itx yaziyor. Zaten itx olan tek model var.
Hocam ilginc bir durum. Nitrodan daha fazla performans almaniz gerekiyor. Bi gariplik var. MSI Afterburnerle kontrol ettiniz mi ?

Sisteminiz tam yükte ortalama 300W (+- 20) güç çekecektir. Dolayısıyla kaliteli bir PSU işinizi fazlasıyla görür.

Belki Asus olanlar çok yakıyordur veya sizin sistem benimkinden daha iyidir bilemeyeceğim.

Pulse mini itx yaziyor. Zaten itx olan tek model var.

Hocam ilginc bir durum. Nitrodan daha fazla performans almaniz gerekiyor. Bi gariplik var. MSI Afterburnerle kontrol ettiniz mi ?

Maksat ekran kartını soğutmak ise 5 fanlı kasa alacağım yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta şans işi bunlar dört dörtlük sistem olsa da verim alınamayabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz bilirsiniz. Ben olsam cift fanla alirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…