Çözüldü RX 570 sistem ile oyuna girildikten sonra mavi ekran hatası almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Çözüm
Disklere test yaptım hocam Hard Disk Sentinel programında da sağlık ve performanslar %100-%98 gösteriyor. Ekran kartından şüpheleniyorum ekran kartıyla alakalı bir bilgi var mı dosyada?
Csrss isminde bir dosya var o da grafik ile ilgili bir durumdu öyle görmüştüm. Ekran kartı driverini DDU ile silip yeniden kurmayı dener misin?
Disklere test yaptım hocam Hard Disk Sentinel programında da sağlık ve performanslar %100-%98 gösteriyor. Ekran kartından şüpheleniyorum ekran kartıyla alakalı bir bilgi var mı dosyada?
Csrss isminde bir dosya var o da grafik ile ilgili bir durumdu öyle görmüştüm. Ekran kartı driverini DDU ile silip yeniden kurmayı dener misin?

Çözüm

DDU ile kaldırıp tekrar yükledim 2 tane ayrı oyuna girip denedim mavi ekran almadım umarım düzelmiştir ilerleyen zamanda bilgilendiririm teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı