Şimdi arkadaşlar. Ben bir sistem topladım bilgisayarı açtım normal çalışıyor sonra CS yüklerken bir anda kapanıp geri açıldı ve bu sürekli tekrar etti bazen 10 dk da bir kapanıp açılıyor bazen hemen kapanıp açılıyor ve sonra da Windows düzgün çalışmıyor uyarısı veriyor bende 4 kere format attım, şakasız 2 gündür uğraşıyorum ama hâlâ çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
hocam son bişey daha soriyim psu nun bozulma sebebi nedir akım korumalı pirizde taktım arada şarteller atıyo bizim evde ve bazen power kablosu yanıyo değiştiriyorum
Hocam son bir şey daha sorayım PSU'nun bozulma sebebi nedir akım korumalı pirizde taktım arada şarteller atıyor bizim evde ve bazen Power kablosu yanıyor değiştiriyorum.