Çözüldü RX 570 sistem tam performans çalışmıyor

• Konuyu başlatan Stack
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 789
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce RX 570 R5 2500X 8 GB RAM bir bilgisayar aldım fakat ilk günden beri tam performans alamadığımı çok hissediyorum.
YouTube'da benim sistemin testlerini izlerken adamlarla benim performansın alakası yok ne yapabilirim?
Ana kartım da ASUS.

Çözüm
Arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce RX 570 R5 2500X 8 GB RAM bir bilgisayar aldım fakat ilk günden beri tam performans alamadığımı çok hissediyorum.
YouTube'da benim sistemin testlerini izlerken adamlarla benim performansın alakası yok ne yapabilirim?
Ana kartım da ASUS.

YouTube'da RAM ve işlemciyi de dikkate alın. 8 GB RAM tek kanal kullanıyorsanız yani sadece tek bir slotta RAM takılıysa. Performans düşüşü yaşarsınız.
Ana kartım da ASUS.

YouTube'da RAM ve işlemciyi de dikkate alın. 8 GB RAM tek kanal kullanıyorsanız yani sadece tek bir slotta RAM takılıysa. Performans düşüşü yaşarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İzlediğin testlerde RAM ve işlemciler çok iyi oluyor. Ondan olabilir.

Benim işlemcim kötü mü?
Tek kanal 8 GB RAM kullanmanız ile alakalı büyük bir bir ihtimal ile. Intel'de bile fark ediyor çift kanal RAM Ryzen CPU'larda daha da performans artışı olur.
Kendi ramımdan öğrenip bir tane daha satın alsam sorun düzelirmi ?
Benim işlemcim kötü mü?

Kendi ramımdan öğrenip bir tane daha satın alsam sorun düzelir mi?

Arkadaşlar şu anki sistemimle bu adamla aynı preformansı alır mıyım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Benim işlemcim kötü mü?

Kendi ramımdan öğrenip bir tane daha satın alsam sorun düzelir mi?

Arkadaşlar şu anki sistemimle bu adamla aynı preformansı alır mıyım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R5 2600 ile senin işlemcin arasında fark vardır. RAM tek slot ise etkiler.

CPU-Z programından SPD ve Memory sekmelerinin ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olabilirim.

O sorunu çözdüm AMD ile kendi ayarlarımı yaptım.
RDR 2 satın aldım fakat indirirken hata veriyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    263,1 KB · Görüntüleme: 31
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı