RX 570 sistem The Crew 2 saniyelik donma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Yarıştayken 5 saniyelik bir donma oluyor. Arka planda ses var ama görüntü donuyor. Oyunu kapatıp yeniden açınca bu sorun ortadan kalkıyor. Ama bazen kapat aç yapsam da düzelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun SSD'de kurulu.
Sapphire RX 570 8 GB.
AMD Ryzen 3 2300X 3.6GHz.
8 GB DDR4 RAM.
240 GB SSD.
1TB HDD.

Sisteminizde gözüme çarpan tek sıkıntı RAM'iniz bir tane. Ryzen sistemlerde işlemcinin tam verimiyle çalışması için çift kanal yani 2 tane uyumlu RAM kullanmanız performansınızı, bağlı olarak FPS'inizi ve belki de yaşadığınız sorunu çözecek bir yöntem. Günümüzde artık 8 GB RAM oyunlarda hem yetersiz kalabiliyor hem de AMD sistemlerde dediğim gibi TSM randımanlı çalışmadığından sizin yaşadığınız gibi sorunlar yaşatabiliyor. Tavsiyem aynı RAM'den bir tane takmanız.

Aynı RAM ülkemizde çok pahalı olduğu için ve bütçem olmadığı için maalesef RAM alamıyorum.

Aynı RAM ülkemizde çok pahalı olduğu için ve bütçem olmadığı için maalesef RAM alamıyorum.

Yani ben sorununuzu söyledim açıkçası, atıyorum 2 adet 4 GB RAM kullanmanız bile bu sorunu çözmenize yardımcı olabilirdi yeter ki 2 adet uyumlu RAM kullanmanız. Keşke biraz daha araştırdaymışsınız alırken. Çok fazla paylaşılan ve forumda konusu olan bir şey çünkü. Aklınızda olsun, en uygun zamanda takviye yaparsanız sorundan kurtulabilirsiniz tabii ama yazılımsal bir sorununuz da yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…