RX 570 sistemde GTA V VSync'i kapatınca donuyor

Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle sistemim:
8 GB RAM (2400MHz)
i5 7400 işlemci.
RX 570 ekran kartı.

Arkadaşlar oyunu ilk oynadığımda böyle bir sıkıntı yoktu oyunun kendi sunduğu ayarlarda 116-100 FPS alıyordum, sonra oyuna mod kurmak istedim. Birkaç mod kurmak için gereken program indiridim. Sonra mod kurmayı başka bir güne erteledim. Oyuna girdiğimde işlemci arabada hızlanırken %100 çalışmaya başlamış (Daha önce %60-80 çalışıyordu ve VSync açıktı, şimdi de açık) ve hızlandıkça küçük takılmalar oluyor. VSync'i kapattım, denedim. Bu sefer oyun donmaktan oynanmıyor ve 70 FPS alıyorum. Ben de neyi düşünerek yaptım bilmiyorum, ayarları Ultra'ya aldım. İşlemci öncekine göre daha az çalışmaya başladı ve ekran kartı daha fazla çalışmaya başladı, çok az daha fazla donuyor. Ama Vsync'i açtığımda 75-90 FPS alıyor ve önceki gibi donuyor. Yardımcı olursan çok mutlu olurum. Artık çıldıracağım bu sorundan. Oyunu silip bir daha indireceğim. Yardım ederseniz çok sevinirim.

OpenIV dışında mod programı kullanmamanız gerekiyor, geçmiş olsun modları silip oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya basıp Steam'den tekrar girmeyi deneyin.

Mod kurmak için indirdiğiniz programlar virüslü olabilir mi?

Sanmıyorum websitesinden indirdim indirdiğim isterseniz link atayım.
OpenIV dışında mod programı kullanmamanız gerekiyor, geçmiş olsun modları silip oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya basıp Steam'den tekrar girmeyi deneyin.

Deniyeyim öneriniz için teşekkür ederim.

Virüs taraması yapın. Link atsanızda anlamam herhalde güvenilir site mi vs. ama isterseniz atın belki bilen biri çıkar.

Virüs taramalarında virüs olsa bile çıkmıyor.
Hocam bende mod kurmaya çalışırken çok fazla sorunla karşılaştım zamanında o yüzden oyun dosyalarını doğrulayıp denemeniz en basit çözüm olacaktır.

Saolun öyle yapıcağım.
Hocam bende mod kurmaya çalışırken çok fazla sorunla karşılaştım zamanında o yüzden oyun dosyalarını doğrulayıp denemeniz en basit çözüm olacaktır.

Saolun öyle yapıcağım.
Ne demek iyi geceler.
İyi geceler.
Bir de ben bu modu 2 gün önce indirdim 2 günde virüs belirtisini gösterir mi? Hatta modu kurduktan hemen sonra olmuştu bu olay.
Hepinize çok teşekkürler modları sildim dediğinizi yaptım düzeldi işlemcide sorun var diye o kadar kortum ki çok teşekkür ederim.

Modları sildim dediğin OpenIV'de vardı onu da sildim düzelti çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı