Çözüldü RX 570 sistemde monitore görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

görkem koskor

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle konun Power Supply'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama bir kısım beni derin düşüncelere bıraktı. 350 watt PSU ile denediğim zaman ekran kartında mavi ışık yanıyor. Kasaya güc gidiyor ama monitore görüntü gelmiyor. Yakın zaman içerisinde 550 watt bir PSU alacağım ama görüntü tekrar gelmez diye endişelerim var (ekran kartı sağlam normalde sorunsuz çalışıyor arkadaşım göndermeden önce test etti ama yine de korkularım var).param hiçe gitsin istemiyorum. Buraya yazayım dedim.

Sistem özellikleri (Şu anki kullandığım):
  • Anakart Pegatron IPMSB-H61
  • İşlemci i3 2120.
  • Ekran kartı AMD R7 240.
  • RAM 8x4 DDR3.

Ekran kartının kablosunu anakarta değil ekran kartına bağlaman lazım kasanın girişlerinin olduğu kısmın fotografını atar mısın
zaten ekran kartına taktım

Ekran kartının anakarttaki PCI slota düzgün takıldığından emin olun. Hatta söküp tekrar takın. PSU ile ilgisi olamaz.
bende öyle düşünüyorum zaten PCI slotuna düzgün oturtamıyodum ne kadar zorlasamda tam girmiyo gibiydi bi yandanda tam oturmasa ekran kartının üstündeki mavi ışık yanarmı diye düşünüyorum

350 watt PSU da yine görüntü gelmesi lazim, bence baska bir sorun var, görüntü kablosunu ekran kartina degilde, anakarta taktinmi bir de öyle test et

Ekran kartı varken anakarta takarsak görüntü gelmez diye biliyorum monitörümün HDMI girişi olmadığı için ekran kartına HDMI girişini VGA çeviren apararatdan kullanıyorum acaba ondan dolayı olur mu?

teşşekür ederim yarın sabah tekrar oturmayı deneyeceğim tekrar bilgilendiririm :)

Teşekkür ederim yarın sabah tekrar oturmayı deneyeceğim tekrar bilgilendiririm :)

Şu an tekrar denedim eski ekran kartımda kıyasladığım zaman gerçekdende PCI slotuna tam oturmuyor ama ne kadar da zorlasam girmiyor tam içeri sanırım anakartta bir yere takılıyor çok zorlamak istemiyorum yeni Power Supply aldığım zaman bir daha çıkarmamak üzere bilgisayarcıya taktıracağım olmazsada yeni anakart alırız hepinize teşekkür ederim iyi geceler :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yarın sabah tekrar oturmayı deneyeceğim tekrar bilgilendiririm :)

Şu an tekrar denedim eski ekran kartımda kıyasladığım zaman gerçekdende PCI slotuna tam oturmuyor ama ne kadar da zorlasam girmiyor tam içeri sanırım anakartta bir yere takılıyor çok zorlamak istemiyorum yeni Power Supply aldığım zaman bir daha çıkarmamak üzere bilgisayarcıya taktıracağım olmazsada yeni anakart alırız hepinize teşekkür ederim iyi geceler :)

Şimdi anlatmaya çalıştığımı anlamışsınızdır benim anakartımda PCI kısmında bu kadar bir boşluk yok buradaki bir şeye takıldığından dolayı tam girmiyor olabilir mi 2. görsel benim anakart ekran kartı XFX'in bir kartı 2 fanlı ve büyük.

Dosya Ekleri

• 1724713040270.png
    1724713040270.png
    101,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 1724713136958.png
    1724713136958.png
    45,4 KB · Görüntüleme: 30
Hocam o slotlar standarttır. Konuya bakın:

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri