RX 570 sistemde "No Signal" hatası

TheDobrevic

Hectopat
Katılım
15 Ocak 2018
Mesajlar
724
Makaleler
2
Çözümler
8
Yer
İstanbul
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım tüm kablolamalari yaptım, PC çalıştı ancak monitörde no signal hatasi alıyorum. Ekran kartından kabloyu çekip takınca monitör bunu algılıyor ancak BIOS'u göremiyorum. Bu neden kaynakli olabilir? Anakart A320M S2H, işlemci R5 1600, ekran karti RX 570.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Furkan17TR

Kilopat
Katılım
6 Mart 2017
Mesajlar
5.143
Makaleler
3
Çözümler
33
Yer
Merkez/ÇANAKKALE
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım tüm kablolamalari yaptım, PC çalıştı ancak monitörde no signal hatasi alıyorum. Ekran kartından kabloyu çekip takınca monitör bunu algılıyor ancak BIOS'u göremiyorum. Bu neden kaynakli olabilir? Anakart A320M S2H, işlemci R5 1600, ekran karti RX 570.
Ekran kartının tüm kablosunu taktın mı?
 
KS
TheDobrevic

TheDobrevic

Hectopat
Katılım
15 Ocak 2018
Mesajlar
724
Makaleler
2
Çözümler
8
Yer
İstanbul
Ekran kartının tüm kablosunu taktın mı?

Evet sarı siyah güç kablosunu taktım.
Ramleri çıkarıp takmayı denedin mi?

Bir tane ram var çıkartıp taktım temizledim farklı slotları denedim sonuç aynı.

Bios ile alakalı olabilir mi?
1593118926678.png
 
Son düzenleme:

Furkan17TR

Kilopat
Katılım
6 Mart 2017
Mesajlar
5.143
Makaleler
3
Çözümler
33
Yer
Merkez/ÇANAKKALE
KS
TheDobrevic

TheDobrevic

Hectopat
Katılım
15 Ocak 2018
Mesajlar
724
Makaleler
2
Çözümler
8
Yer
İstanbul
BIOS pilini çıkart. 1 dakika bekle. Beklerden 3-5 kere de açma tuşuna bas.

Denedim hocam olmadi, monitör test ettim sikinti yok. Baska PSU kullandim yine açmadı, ekran kartini baska PC'ye taktim calıștı. Aynı anakarta farkli ekran karti taktim calismadi. RAM'de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum RAM olmadanda ekranin gelip RAM hatasi vermesi lazim diye biliyorum. Anakart veya islemciden diye düşünüyorum hangisinden kaynaklı olabilir?
 

Furkan17TR

Kilopat
Katılım
6 Mart 2017
Mesajlar
5.143
Makaleler
3
Çözümler
33
Yer
Merkez/ÇANAKKALE
Denedim hocam olmadi, monitör test ettim sikinti yok. Baska PSU kullandim yine açmadı, ekran kartini baska PC'ye taktim calıștı. Aynı anakarta farkli ekran karti taktim calismadi. RAM'de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum RAM olmadanda ekranin gelip RAM hatasi vermesi lazim diye biliyorum. Anakart veya islemciden diye düşünüyorum hangisinden kaynaklı olabilir?
Ben eski sistemimde RAM takmadığım zaman açılmıyordu. Belki anakarttan anakarta değişebilir ama.

Zaten tüm parçaları farklı sistemlerde denemissiniz. Sorun ya anakart, ya RAM.
 
Yukarı