RX 570 sistemde PUBG'de ani FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

waxnv

Hectopat
Daha fazla  
FPS konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum, maçın ortasında ani bir donma oluyor 5-7 saniye sonra kendine geliyor ve bu çatışma ortasında olduğunda ölmeme neden oluyor. Nasıl düzeltebilirim? Driverlar güncel, oyun SSD'de kurulu.

RX 570 8 GB.
R3 3200G.
8x2 3200MHz RAM.

Ekran_Goruntusu_206.png

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-31_234510171.png
    resim_2023-07-31_234510171.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 50
FPS konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum, maçın ortasında ani bir donma oluyor 5-7 saniye sonra kendine geliyor ve bu çatışma ortasında olduğunda ölmeme neden oluyor. Nasıl düzeltebilirim? Driverlar güncel, oyun SSD'de kurulu.

RX 570 8 GB.
R3 3200G.
8x2 3200MHz RAM.

Aynı sorunu bende yaşıyorum RAM'ler ve işlemci aynı ekran kartı 580 aniden FPS düşüyor ve çok sinirlerim bozuluyor grafik ayarlarını en düşüğe aldım en yükseğe aldım hep aynı maalesef oyun biraz sorunlu sanırsam.

Aynı sorunu bende yaşıyorum RAM'ler ve işlemci aynı ekran kartı 580 aniden FPS düşüyor ve çok sinirlerim bozuluyor grafik ayarlarını en düşüğe aldım en yükseğe aldım hep aynı maalesef oyun biraz sorunlu sanırsam.
Galiba, bende biraz araştırdım ve güncellemeden sonra bazı kişilerde böyle sorunun olduğunu duydum. Birde oyunda cpu kullanımız kaç oluyor, sistemi yeni aldım da biraz değerlendirme yapıyorum.

Benim sistemde bile fps düşüşü oluyor, oyun sıkıntılı. Çok takmayın.

sorun fps düşüşü değil. oyun donuyor ve 10 saniye sonra düzeliyor, emin ol fps düşüşünü tercih ederdik
Amd software oyun modunda değilse oyun moduna alın, güç planını da nihai performansa alın. Afterburner üzerinden değerlere tekrar bakıp ekran görüntüsü atın bir bakalım tekrar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı