RX 570 sisteme 500W PSU yeterli mi?

delico

Femtopat
Daha fazla  
500W yeterli olacak mıdır? Bütçem sınırlı, kaliteli bir şey almak istiyorum. Ya da PowerBoost 550W hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
500W yeterli olacak mıdır? Bütçem sınırlı, kaliteli bir şey almak istiyorum. Ya da PowerBoost 550W hangisi?
Kaliteli istiyorsanız başta:
Powerboost, Frisby, Everest, Rampage, Gamebooster, Gamepower, Uzily, Turbox, Casper, Gamemax gibi markalardan uzak durun.

500W yeterli olur ama Highpower, NZXT, Thermaletake, Cooler Master, FSP gibi markalara yönelin. Modelleride önemli tabiki.

onlar patlarlar diyolar ama

aerocool alıcağım ona göre 500w yeterli olurmu sisteme
500W AMD'nın dediğine göre RX 570 için yeterli. Patlama konusunu kimde söyledi bilmiyorum ama patlamazlar. MSI'da alabilirsiniz, size kalmış.

kral takıtm bilgisayar gelidpsu 8 pin girişini taktım ama beyaz ışık falan yanmıyor ama oyunlarda 110 w değerlerini görğüyor
sence bir sorun mu
Beyaz ışıktan kastınız pin girişini üstündeki kısımmı? Kabloyu tam oturduğundan emin olun.
Her kartta olmaz o ışık, önceden kendi kartınızda gördüğünüz için soruyorsanız dediğim gibi yuvaya oturduğundan emin olun. 110W'da oyunda oyuna değişen bir durum ama RX 570 için standart değerler sayılır.

Watt değerlerine bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı