Kaliteli istiyorsanız başta:500W yeterli olacak mıdır? Bütçem sınırlı, kaliteli bir şey almak istiyorum. Ya da PowerBoost 550W hangisi?
MSI DN olanlar pek kaliteli değiller ama patlamazlarda. Highpower veya Aerocool modeller var o fiyatta.MSI 500W almayı düşünüyorum MAG A500
onlar patlarlar diyolar amaMSI DN olanlar pek kaliteli değiller ama patlamazlarda. Highpower veya Aerocool modeller var o fiyatta.
aerocool alıcağım ona göre 500w yeterli olurmu sistemeMSI DN olanlar pek kaliteli değiller ama patlamazlarda. Highpower veya Aerocool modeller var o fiyatta.
500W AMD'nın dediğine göre RX 570 için yeterli. Patlama konusunu kimde söyledi bilmiyorum ama patlamazlar. MSI'da alabilirsiniz, size kalmış.onlar patlarlar diyolar ama
aerocool alıcağım ona göre 500w yeterli olurmu sisteme
kral takıtm bilgisayar gelidpsu 8 pin girişini taktım ama beyaz ışık falan yanmıyor ama oyunlarda 110 w değerlerini görğüyor500W AMD'nın dediğine göre RX 570 için yeterli. Patlama konusunu kimde söyledi bilmiyorum ama patlamazlar. MSI'da alabilirsiniz, size kalmış.
Beyaz ışıktan kastınız pin girişini üstündeki kısımmı? Kabloyu tam oturduğundan emin olun.kral takıtm bilgisayar gelidpsu 8 pin girişini taktım ama beyaz ışık falan yanmıyor ama oyunlarda 110 w değerlerini görğüyor
sence bir sorun mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.