RX 570 sisteme yükseltme önerisi

Daha fazla  
Merhaba, şu an elimde olan sistem bana yetersiz gelmeye başladı bileşenler konusunda pek de bir bilgim olmadığı için buraya konu açmaya karar verdim yardımcı olacağınızı düşünerek. Sistem ekte belirttiğim gibi (eksik bir şey varsa eklerim pek anlamıyorum dediğim gibi) bu sisteme ne eklemeliyim özellikle şunu önce yap dediğiniz şeyler nelerdir? Nereden başlamalıyım?

• A320M Pro-e
  • MSI RX570 Armor 4 GB OC.
  • Ryzen 3 1200.
  • (RAM bilgisi ekte)

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    17,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 3.PNG
    26,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 4.PNG
    19,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 5.PNG
    19,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 6.PNG
    20,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırsam işlemcinizi yükseltir ve 8 GB Single RAM yerine yanına bir tane daha 8 GB RAM ile 16 GB Dual Channel'a geçerseniz yetersizliği ortadan kalkar, acaba bütçeniz ne kadar ve nasıl yetersiz geliyor?

Sanırsam işlemcinizi yükseltir ve 8 GB Single RAM yerine yanına bir tane daha 8 GB RAM ile 16 GB Dual Channel'a geçerseniz yetersizliği ortadan kalkar, acaba bütçeniz ne kadar ve nasıl yetersiz geliyor?
Bütçem çok yüksek değil o yüzden doğru şekilde yükseltme yapmak istiyorum. Şöyle yetersiz geliyor CS:GO oynuyorum aktif olarak ve FPS çok düşük stabil değil bende mi sorun CS de mi bilmiyorum ama bir problem olduğunu anlıyor insan bir şey yapıyorsun fps 200 lere kadar çıkıyor 300ü görüyor bazen de 100 zor oluyor

İşlemciyi yükselt. RAM'in aynısından bir tane daha al.

Kalan sistem bileşenleri nelerdir?

@Yiğit Ali karagöz
Kullandığınız veya kullandığınıza yakın bir 8 GB RAM daha alın öneri olarak düşük bütçedeyseniz birde oyundaki ısı değerleriniz nasıl acaba?

İşlemciyi yükselt. RAM'in aynısından bir tane daha al.

Kalan sistem bileşenleri nelerdir?
Hangi bileşenleri daha soruyorsun? atladığım mı var

@Yiğit Ali karagöz
Kullandığınız veya kullandığınıza yakın bir 8 GB RAM daha alın öneri olarak düşük bütçedeyseniz birde oyundaki ısı değerleriniz nasıl acaba?
Hangi işlemciyi almalıyım peki pek anlamadığım için soruyorum uyumlu olmaz falan

Doğrudan PSU demem daha doğru olur. PSU modeli nedir?
PSU marka modelini hatırlamıyorum öğrendiğimde yazarım

@Yiğit Ali karagöz
İşlemci olarak bir bütçe verirseniz daha iyi olur öneride bulunabilmek adına.
Şöyle bütçe kesin bir şey yok kendim çalıştığım için ona göre kenara koyup alıcam net bunu alırsan seni bi daha uğraştırmaz dediğin bir şey varsa çokta 4 5k olmayacak şekilde daha iyi olur 2k 3k diyim ben sana bütçe için

@Yiğit Ali karagöz
Ryzen 5 2600'e (ikinci el) geçip kendi işlemcinizi satsanız sanırsam arada 600-800 TL'lik bir tutar çıkacaktır, birde 400-600 TL arasına kullandığınız veya kullandığınıza yakın bir tane daha 8 GB RAM alırsanız belirttiğiniz bütçenin sınırları içerisinde kalmış oluruz birde B serisi bir anakart eğerki işlemciye hız aşırtma yapmak isterseniz yapılabilir ancak gerekli olmayan bir yükseltme olacaktır bence).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…