En ucuz AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elindeki RAM'i satıp bu attığım RAM'den iki tane almanı öneririm. Şu anki performansına göre çok ciddi artış yakalarsın. Yeni işlemciyi takmadan önce BIOS güncellemesi yapman gerekiyor, haberin olsun.
@Yiğit Ali karagöz
Ryzen 5 2600'e (ikinci el) geçip kendi işlemcinizi satsanız sanırsam arada 600-800 TL'lik bir tutar çıkacaktır, birde 400-600 TL arasına kullandığınız veya kullandığınıza yakın bir tane daha 8 GB RAM alırsanız belirttiğiniz bütçenin sınırları içerisinde kalmış oluruz birde B serisi bir anakart eğerki işlemciye hız aşırtma yapmak isterseniz yapılabilir ancak gerekli olmayan bir yükseltme olacaktır bence).
Çok teşekkür ederim araştırıcam uygun bulursam alırım direk çok karışık geliyor bana bu tarz şeyler yıllardır pc kullanırım ama sadece oyun ve film için
En ucuz AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elindeki RAM'i satıp bu attığım RAM'den iki tane almanı öneririm. Şu anki performansına göre çok ciddi artış yakalarsın. Yeni işlemciyi takmadan önce BIOS güncellemesi yapman gerekiyor, haberin olsun.
Merhaba.ben bu gün dediğin parçaları almaya karar verdim Ryzen 5 5500 ve xpg 8gb ram 3200 ama aklıma takıldı anakartım destekliyor mu uyumlu mu Msi A320M-PRO E simdiden sag ol
Çok teşekkür ederim araştıracağım uygun bulursam alırım direk çok karışık geliyor bana bu tarz şeyler yıllardır PC kullanırım ama sadece oyun ve film için
Evet aklımda RAM'ı satıp 2 tane 8 GB almak vardı ama ne almam gerektiğini bilmiyordum teşekkürler sağ ol
Merhaba. Ben bugün dediğin parçaları almaya karar verdim Ryzen 5 5500 ve XPG 8 GB RAM 3200 ama aklıma takıldı anakartım destekliyor mu uyumlu mu MSI A320M Pro-E simdiden sag ol