thaoztrk

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, senelerdir kullandığım RX 570 haliyle artık yetmiyor. Zaten geç bile kaldım yükseltmek için diyebilirim. Aşağıya yazdığım sisteme göre bu ekran kartını en mantıklı olarak nasıl güncellerim? Hangi parça daha mantıklı olur? Biraz daha İntel ekran kartı alma tarafındayım. AMD özellikle yazılım güncellemeleri ile canımı sıkmaya başladı. Bütçe olarak 15-20 bin civarlarına çıkabilirim sanırım. Bir de merak ettiğim şey tavsiye edeceğiniz ekran kartı kasama uygun olur mu? Bunu da belirtirseniz sevinirim.

Sistem:
İşlemci: AMD R5 5600 6 Core.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Bellek: XPG Gammix D10 DDR4-2400MHz C16 8 GB (2x8GB)
Güç kaynağı: FSP 500W 80+ Silver.
Kasa: FSP CMT120a.

Son düzenleme:
Intel ARC B580 bakabilirsin.

Sisteminiz gayet iyi. Bu sistemde RTX 4060 kullanabilirsiniz. Sizi uzun yıllar daha götürebilecek bir kombo olur diye düşünüyorum.

Selamlar, senelerdir kullandığım RX 570 haliyle artık yetmiyor. Zaten geç bile kaldım yükseltmek için diyebilirim. Aşağıya yazdığım sisteme göre bu ekran kartını en mantıklı olarak nasıl güncellerim? Hangi parça daha mantıklı olur? Herhangi bir bütçe belirli değil. Elbette ki çok uçuk fiyatlara çıkamam zaten çıkabilecek olsam yeni sistem toplarım. Dediğim gibi bu sisteme gidecek en mantıklı ekran kartlarını bilmek için araştırma yapıyorum. Bir de merak ettiğim şey tavsiye edeceğiniz ekran kartı kasama uygun olur mu? Bunu da belirtirseniz sevinirim.

Sistem:
İşlemci: AMD R5 5600 6 Core.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Bellek: XPG Gammix D10 DDR4-2400MHz C16 8 GB (2x8GB)
Güç kaynağı: FSP 500W 80+ Silver.
Kasa: FSP CMT120a.

İlk önce, ekran kartını değil PSU ve RAM'i yenile 16 GB RAM ve 600-700W arası bir PSU alın toplam 3.5-4kya maal olacaktır ama önemli değil bir de ekran kartı önereyim. Gigabyte Radeon RX 6500 XT Eagle bence gayet yeterli olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı