RX 570 Skyrim düşük FPS

Bathnkiracıoglu

Centipat
Sistem özellikleri:

ASUS ROG RX 570 4 GB
AMD Ryzen R3 2200G.
Adata XPG 4x2 RAM (8 GB)
James Donkey 120GB SSD.
Seagate 500GB HDD.

Elimde böyle bir sistem var birkaç oyunda düşük FPS sıkıntısı yaşıyorum. Ekran kartı ve işlemciyi almadan önce oyun testlerini bayağı izledim ama aynı FPS'leri ben alamıyorum özellikle Skyrim'de FPS 30 45 falan. Gtav te FPS'im araba kullanırken 20Lere düşüyor bazen. Ayrıca LOL'de FPS hiç sabit değil 144E kitledim fazla çıkmasın diye ama birden 80 60 gibi düşüşlere uğruyor bunun sebebi nedir bilen arkadaşlar bilen varsa lütfen yardım etsin artık çıldırcam.
Not: Driverler güncel.

Psu nedir? Ekran kartı ve işlemciyi ikinci el mi aldın?
Hayır ürünler sıfır
Monitör çözünürlüğü nedir?
60hz 1920x1080
Psu nedir? Ekran kartı ve işlemciyi ikinci el mi aldın?
psu silver stone 500w 80plus v2,0
İşin saçma yanı skyrim fps en çok onda düşüyor gtav te o kadar çok drop giriyor ki oyunu oynatmıyor resmen lol desen o da aynı sürekli fps drop ben işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum ryzen r5 1600 alıcam sizce mantıklı mı ?

Son düzenleme:
Sistem özellikleri:

ASUS ROG RX 570 4 GB
AMD Ryzen R3 2200G.
Adata XPG 4x2 RAM (8 GB)
James Donkey 120GB SSD.
Seagate 500GB HDD.

Elimde böyle bir sistem var birkaç oyunda düşük FPS sıkıntısı yaşıyorum. Ekran kartı ve işlemciyi almadan önce oyun testlerini bayağı izledim ama aynı FPS'leri ben alamıyorum özellikle Skyrim'de FPS 30 45 falan. Gtav te FPS'im araba kullanırken 20Lere düşüyor bazen. Ayrıca LOL'de FPS hiç sabit değil 144E kitledim fazla çıkmasın diye ama birden 80 60 gibi düşüşlere uğruyor bunun sebebi nedir bilen arkadaşlar bilen varsa lütfen yardım etsin artık çıldırcam.
Not: Driverler güncel.
R3 2200G stok haliyle rx 570 i tam besleyemiyor. İşlemciyi o.c layip dene bir de
Hayır ürünler sıfır

60hz 1920x1080

psu silver stone 500w 80plus v2,0
İşin saçma yanı skyrim fps en çok onda düşüyor gtav te o kadar çok drop giriyor ki oyunu oynatmıyor resmen lol desen o da aynı sürekli fps drop ben işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum ryzen r5 1600 alıcam sizce mantıklı mı ?
R5 1600 12nm almak mantıklı. R5 2600 ile denk bir işlemci

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı