Bundan iki gün önce Casper marka masaüstü kasama RX570 Armor Edıtıon aldım 4GB. Power Supply'da gerekli olduğundan o da değişti. Ama sorun şu ki Fortnıte oynarken (işlemcim i5 6500) sorunum şurada başladı ilk aldığım gün çok fazla ısındı kasam aşırı ısındı ve yeni bir fan ayrıca temizlik yaptırmam gerekti. Genel temizlik termal macun yenilemesi yaptıktan sonra. Ben yine Fortnıte'a girdim oynuyordum ama bir yerden sonra crash veriyordu. Temizlikten ve fandan önce olduğu gibi. League of Legends oynarken R7 240 ekran kartımla minimum 150 200 FPS alırken bugün 80-90 gördüm nedeni nedir bunun beni aydınlatabilir misiniz? Foruma katılma sebebim de bundan ötürü oldu saygılar. Ayrıca bildirmem gerekirse FPS sorunu yaşamıyorum, ekran kartım güç verebiliyor Fortnıte'de en düşük ayarlarda minimum 150 FPS ama Epıc ayarlara aldığımda oyundan atıyor. En düşük ayarlarda ise biraz oynuyorum sonra atıyor. Epıc ayarlarda minimum 60 FPS alıyorum şu an Wıtcher 3 yükleniyor onda da böyle atma sorunu olacak mı diye deneme yapacağım önerileriniz nelerdir? Lütfen yardımcı olun.
Son düzenleyen: Moderatör: