Arkadaşlar, Witcher 3, Shadow of mordor gibi sistemi zorlayan oyunlarda işlemci ve ekran kartımın sıcaklık değerleri normal olmasına rağmen bilgisayarım kapanıyor ve aynı zamanda ekran kartımın %100 beslenmesine rağmen FPS düşmesi yaşıyorum.
Örneğin, League of Legends gibi sistemi çok fazla yormayan bir oyunda bile FPS değerlerim 60'ın altına düşüyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sorunun kaynağı ne olabilir, Ekran kartının ve işlemcinin termal macunlarını kaliteli bir termal macunla yeniledim, işlemci fanı sorunsuz çalışıyor sıcaklık değerlerinde bir problem yok, PSU 700 Watt fazlasıyla bu sisteme yetebilecek değerde, hangi testleri yapmalıyım, neleri denemeliyim size hangi verileri verirsem bana yardımcı olabilirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sonuçlar bu şekilde 12 volt değerleri 11.44 ile 11.53 civarında geziyor sıcaklıklar sol tarafta yazıyor ne düşünüyorsunuz acaba ? @Recep Baltaş Recep bey buralardaysanız bi göz atabilirmisiniz
Eki Görüntüle 457404
Sonuçlar bu şekilde 12 volt değerleri 11.44 ile 11.53 civarında geziyor sıcaklıklar sol tarafta yazıyor ne düşünüyorsunuz acaba ? @Recep Baltaş Recep bey buralardaysanız bi göz atabilirmisiniz