RX 570 ve i3-6100 Darboğaz Olur mu?

abdullah0550

Centipat
RX 570 Nitro ekran kartı aldım ucuz bir fiyata. Elımde i3 6100 var, darboğaz yasar mıyım? 10 gün sürem var ekran kartını ıade edıyım mı yoksa kullanayım mı? Yüksek kalitede oynama gibi niyetim yok, donmasın yeter. Fortine, PUBG falan oynayacağım oyunlar. Kafam cok bozuk param yok 6 ay beklemem lazım yeni bir işlemci için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet olur ama asla oynayamazsınız gibi bir durum söz konusu değil. Onu iade edip yerine alacağınız kart ya aynı performansta ya da daha kötü performansta olacak. O zaman yine aynı şeye gelmiş olacaksınız. Yani iade etmeyin ve idare edin. :D İşlemci yükseltmesi yaptıktan sonra daha iyi FPS ve daha az anlık takılma elde edersiniz.

RX 570 Nitro ekran kartı aldım ucuz bir fiyata. Elımde i3 6100 var, darboğaz yasar mıyım? 10 gün sürem var ekran kartını ıade edıyım mı yoksa kullanayım mı? Yüksek kalitede oynama gibi niyetim yok, donmasın yeter. Fortine, PUBG falan oynayacağım oyunlar. Kafam cok bozuk param yok 6 ay beklemem lazım yeni bir işlemci için.

Grafikleri yükseltip ekran kartına yük bindirirsen %5-%15'lik darboğaz olur dediklerimi yaparsan işlemci aldıktan sonra tam performans alırsın ekran kartından ama kullanıma engel olmaz rahatlıkla kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı