RX 570 ve i5 4590 uyumlu mudur?

Argentasdf

Kilopat
Daha fazla  
  • Sus EX-H310M-V3 R2.0
  • RX 570 ekran kartı
  • i5 4590
Arkadaşımın PC'sini yenilemeyi düşünüyoruz da bir tek işlemcisi aynı kalacak. PSU, RAM falan her şey değişecek. İleri zamanda işlemci de değişecek, darboğaz kısmını biliyorum. Bir süre CS:GO gibi oyunlarda idare etse yeter. Ben sadece işlemci anakart ve ekran kartı uyumluluğunu öğrenmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden uyumlu olmasın ki i5 4590 hala taş gibi kullanılabilir sorun çıkmaz

• Sus EX-H310M-V3 R2.0
  • RX 570 ekran kartı
  • i5 4590
Arkadaşımın PC'sini yenilemeyi düşünüyoruz da bir tek işlemcisi aynı kalacak. PSU, RAM falan her şey değişecek. İleri zamanda işlemci de değişecek, darboğaz kısmını biliyorum. Bir süre CS:GO gibi oyunlarda idare etse yeter. Ben sadece işlemci anakart ve ekran kartı uyumluluğunu öğrenmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
O anakartla 4. nesil işlemcinin ne ilgisi var?
Anakart oysa 9. nesil alın, işlemci 4. nesil mevcutsa o anakart olmaz.
Ekran kartına gelmemişiz henüz.
9. nesil işlemciler çok rahat besler.

Bu arada komik ilanlar görüyorum.
Vatan'da 4. nesil sistem ilanları duruyor. Mesela 6.700 liraya i5-4460 CPU + GT740 GPU, DDR3 8GB RAM, 1 TB HDD olan sistem ilanını gösterip bu sistemi 4.000 liraya veriyorum diye ilan açanlar var.
Usta sistemin maksimum 2.000 lira eder diyorum. Bana Vatan ilanını gösterip 4.000'e satacağına inanıyor.
Usta, Pentium 4 geldiğinde 819 dolardı diyorum. Yok, hala anlamıyor. Bir de 3.500 veren var, ben vermiyorum diyor. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı