bar0N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer Samsun 3 Şubat 2023 #11 AceTeq dedi: CPB kapalı, BIOS'a girip açın. XMP kapalıysa onu da açın. Genişletmek için tıkla... nası açılcağını bilmiyorum youtubede bulamadım
AceTeq dedi: CPB kapalı, BIOS'a girip açın. XMP kapalıysa onu da açın. Genişletmek için tıkla... nası açılcağını bilmiyorum youtubede bulamadım
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.100 Çözümler 82 Yer Başkent 3 Şubat 2023 #12 bar0N dedi: nası açılcağını bilmiyorum youtubede bulamadım Genişletmek için tıkla... Anakart nedir?
bar0N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer Samsun 3 Şubat 2023 #13 AceTeq dedi: Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... M320 gibi bir şeydi. A320M miş.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.100 Çözümler 82 Yer Başkent 3 Şubat 2023 #14 bar0N dedi: M320 gibi bir şeydi. A320M miş. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adamın yaptığının tersini yap. Bunun da yaptığını yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bar0N dedi: M320 gibi bir şeydi. A320M miş. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adamın yaptığının tersini yap. Bunun da yaptığını yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bar0N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer Samsun 3 Şubat 2023 #15 AceTeq dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adamın yaptığının tersini yap. Bunun da yaptığını yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cmp Auto ve disbled var onu Auto'da bırakdım öbürünü açtım. AceTeq dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adamın yaptığının tersini yap. Bunun da yaptığını yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... şimdi ne yapmam lazım oc için gene boistanbı yapıcam msı gibi uygulamadanmı Son düzenleme: 3 Şubat 2023
AceTeq dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adamın yaptığının tersini yap. Bunun da yaptığını yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cmp Auto ve disbled var onu Auto'da bırakdım öbürünü açtım. AceTeq dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adamın yaptığının tersini yap. Bunun da yaptığını yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... şimdi ne yapmam lazım oc için gene boistanbı yapıcam msı gibi uygulamadanmı
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.100 Çözümler 82 Yer Başkent 3 Şubat 2023 #16 bar0N dedi: Cmp Auto ve disbled var onu Auto'da bırakdım öbürünü açtım. şimdi ne yapmam lazım oc için gene boistanbı yapıcam msı gibi uygulamadanmı Genişletmek için tıkla... Bu anakart OC desteklemiyor, yapılacak başka bir şey yok.
bar0N dedi: Cmp Auto ve disbled var onu Auto'da bırakdım öbürünü açtım. şimdi ne yapmam lazım oc için gene boistanbı yapıcam msı gibi uygulamadanmı Genişletmek için tıkla... Bu anakart OC desteklemiyor, yapılacak başka bir şey yok.
bar0N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer Samsun 3 Şubat 2023 #17 AceTeq dedi: Bu anakart OC desteklemiyor, yapılacak başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... knk ekran kartına oc yapsam bi ara yapmıştım baya fps artmıştı ama unuttum nasıl olduğunu
AceTeq dedi: Bu anakart OC desteklemiyor, yapılacak başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... knk ekran kartına oc yapsam bi ara yapmıştım baya fps artmıştı ama unuttum nasıl olduğunu
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.124 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 3 Şubat 2023 #18 Ekran kartının markası nedir?
bar0N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer Samsun 3 Şubat 2023 #19 turko35408 dedi: Ekran kartının markası nedir? Genişletmek için tıkla... RX570 4 GB AMD
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.124 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 3 Şubat 2023 #20 bar0N dedi: rx570 4gb Genişletmek için tıkla... Marka hocam. Bu programı çalıştırıp görseli paylaşın. TechPowerUp GPU-Z is a lightweight system utility designed to provide vital information about your video card and graphics processor. www.techpowerup.com
bar0N dedi: rx570 4gb Genişletmek için tıkla... Marka hocam. Bu programı çalıştırıp görseli paylaşın. TechPowerUp GPU-Z is a lightweight system utility designed to provide vital information about your video card and graphics processor. www.techpowerup.com