RX 570 ve Ryzen 3 2200G Darboğaz Yapar mı?

tanSelcs

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Elimde olan Ryzen 3 2200G, Gigabyte B450M S2H, Adata XPG DDR4 2400MHZ 240 GB SSD
Ekran kartı olarak MSI RX570 GAMING Armor 4OC düşünüyorum. Sizce uyumlu mudur? Darboğaz yapar mı veya sıkıntı olur mu? Yardım ederseniz sevinirim.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus Rx 570 daha güzel sanki hem şekil hemde fan kalitesi ve kullanımı açısında.
Darboğaz konusuna gelirsek işlemciye çok yüklenen oyunlarda yüzde 10-15 civarı darboğaz olabiliyor ama buna değer. Fiyat performans olarak güzel bir işlemci Rx 570.
Güzel bir soğutma ile işlemciye bir tık OC yapıp o sorunu çözebilirsin veya bazı oyunlarda yüzde 5-10 darboğaz beni çok etkilemez dersen öylede kullanabilirsin sorun olmaz.

İşlemciye yüklenen (Battlefield 5 gibi) oyunlarda ufak bir darboğaz olacaktır. Ama onu Overclock ile halledebilirsiniz. Yalnız Ryzen APU işlemcilere 2x8 3000 MHZ RAM olması daha iyi olacaktır bunu belirtelim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı