RX 570 VRAM üzerine termal macun sürülür mü?

LordSnake

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba abiler. İyi akşamlar. RX 570 var elimde. Öncesinde bakım için verdikleri yerde VRAM üzerindeki termal padleri sökmüşler ben oraya termal macun sıksam sorun yaşar mıyım iş görür mü? Pad e 400 500 lira vermek gerekli mi?

İş görmez. Termal pad'lerin en incesi 0.5 mm ve yayılan bir şey değil termal ped. Termal macun yayılan bir şey. Herhangi bir etkisi olmayacaktır, ped almak zorundasınız. Arasındaki termal ped boyutunu bir şekilde internette araştırarak öğrenip ona göre almalısınız. Kalın alırsanız PCB'yi yamultabilir, ince alırsanız işlevsiz kalabilir.

Arkadaşklar kaç mm olduğunu nereden bulacağım peki ben bunun aourus RX 570 4 GB.

Arkadaşklar kaç mm olduğunu nereden bulacağım peki ben bunun aourus RX 570 4 GB.
Ben buldum. VRAM'ler için 0.5 mm, MOSFET'ler için 2mm boyutunda termal pede ihtiyacınız var. Alacağınız termal pedlerin kalitesi kartın ömrüyle doğru orantılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…