RX 570 WattMan hatası

bmw_vehicle

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2020
Mesajlar
51
Merhabalar, benim bir oyun girdimde WattMan yiyorum. Boş açıkken bir şey olmuyor ya da film izleyince de ama oyun girince o hatayı alıyorum. GTA 5 girince problem yok ama mesela Car Mechanic Simulator, Carx gibi oyunlar girince oluyor. Garantiye yollayamam. Sanırsam PC 1.5 yıldır bende.
Ekran kartı: RX570.
RAM: 8 GB.
İşlemci: i3 8100 3.60GHz
Windows 10 Pro.

Şimdiden yardımlarınız için sağ olun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, benim bir oyun girdimde WattMan yiyorum. Boş açıkken bir şey olmuyor ya da film izleyince de ama oyun girince o hatayı alıyorum. GTA 5 girince problem yok ama mesela Car Mechanic Simulator, carx gibi oyunlar girince oluyor. Garantiye yollayamam. Sanırsam PC 1.5 yıldır bende.
Ekran kartı: RX570.
RAM: 8 GB.
İşlemci: i3 8100 3.60GHz
Windows 10 Pro.

Şimdiden yardımlarınız için sağ olun.

GPU frekansını 100 MHz aşağıya çekin ya da biraz voltajı artırın. Özetle, GPU'yu daha kararlı çalışacak hale getirin. (Bunu buldum bir konudan işe yarayabilir.)
 
Hangi sürücü versiyonunu kullanıyorsunuz? En güncel olan WHQL olan versiyonu deneyin. O da olmazsa 20.4.2 deneyin. Sürücü silme işlemlerini DDU ile yapın. Bu şekilde çözemezseniz internette bulunan Windows'un güç ayarları ile ilgili olan ayarları deneyin. Öyle de çözülmezse UV yapmayı deneyeceğiz.
 

Geri
Yukarı