Hocam msi afterburner yüklü fakat dediğiniz işlemi nasıl yapabilirim.Dikkatli bir video vs. mevcut mu acaba?Voltaj arttırıp çekirdek hızını düşürmeyi deneyin. Yalnız uyarıyorum fazla voltaj sakın vermeyin. Yanlışlıkla yakabilirsiniz.
Driver'dan tutun Windows'a kadar her şey güncel.Bende de aynı sorun vardı aynı kartı kulanmaktayım. Bende ekran oyundayken aniden gidiyordu. Sonra dirverları günceledikçe sorun düzeldi. Bende baştan bir diriver güncelemeyi dene. Olmasa yani bende zamanla düzeldi. Bir güncele güncelse yaz.
Bilgisayar tekrar açıldığında amd panelinde WatMann hatası bildirimi geliyor hocam.Kullandığım psu ise High Power 500w 80+Ekran kartını başka sistemde denediniz mi? PSU kaynaklı bir sorun da yaşıyor olabilirsiniz. Hem ekran kartını PSU’su iyi bir sistemde deneyin. Hem de kendi sisteminize iyi bir PSU takarak deneme yapın. Hatalı olabilecek donanımları elemiş olursunuz. Bana daha çok güç beslemesi ihtimali yüksek geliyor. Bunlardan değilse ekran kartına yoğunlaşın. WattMan hatası ekran kartı arızalı ya da hatalı anlamına gelmiyor sadece. Sistem genelinde bir sorun yaşandığı için uyarı görüyorsunuz.
Şimdi ddu ile güncel sürüm kaldırdım 19.2.2 kuruyorum deneyeceğim bakalım.Olmazsa tekrar güncel sürüme dönüş yapacağım hocam.Bende o konuyla ilgili konuşuyordum yeni güncelleme geldi bazı kişilerde sorun çözülmüş bir deneyin derim.
Şimdi DDU ile güncel sürüm kaldırdım 19.2.2 kuruyorum deneyeceğim bakalım. Olmazsa tekrar güncel sürüme dönüş yapacağım hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.