pchocamHD Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 57 15 Haziran 2020 #1 Arkadaslar stranded deep oynarken RX570 4 GB 80 derece pervane dönme hızıda %70 normal mi? Ekran kartından bazen ıslık sesi geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2020
Arkadaslar stranded deep oynarken RX570 4 GB 80 derece pervane dönme hızıda %70 normal mi? Ekran kartından bazen ıslık sesi geliyor.
Y YasirHoca Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 2.054 Makaleler 5 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #2 Hava şartlarını göz önünde bulundurursak normal denebilecek düzeyde. Kasanın hava sirkülasyonunu kontrol etmenizde fayda var.
Hava şartlarını göz önünde bulundurursak normal denebilecek düzeyde. Kasanın hava sirkülasyonunu kontrol etmenizde fayda var.
Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #3 RX 570'lerde kronik sorunlar var. Isınması normal. Zaten stranded deep de optimizasyonu pek iyi olmayan bir oyun. Tavsiyem oyunlarda V-Sync açın ekran kartını daha az yorduğu için sıcaklık düşer. Islık seside Coil Whine'dir
RX 570'lerde kronik sorunlar var. Isınması normal. Zaten stranded deep de optimizasyonu pek iyi olmayan bir oyun. Tavsiyem oyunlarda V-Sync açın ekran kartını daha az yorduğu için sıcaklık düşer. Islık seside Coil Whine'dir
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #4 Odanın sıcaklığı ne durumda? Eğer direkt güneş alan bir yerse normal.
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 15 Haziran 2020 #5 Undervolt yap. Undervolt'ta RDR2 Ultra-High ayarlarda ben 74 gördüm.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 15 Haziran 2020 #6 pchocamHD dedi: Arkadaslar stranded deep oynarken RX570 4 GB 80 derece pervane dönme hızıda %70 normal mi? Ekran kartından bazen ıslık sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Normal değil. Karta undervolt uygula. Hava akışın kötüyse düzelt onu. Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Undervolt yap. Undervolt'ta RDR2 Ultra-High ayarlarda ben 74 gördüm. Genişletmek için tıkla... Bende undervolta RX 570 58 derecede çalışıyor Ultra ayarlarda.
pchocamHD dedi: Arkadaslar stranded deep oynarken RX570 4 GB 80 derece pervane dönme hızıda %70 normal mi? Ekran kartından bazen ıslık sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Normal değil. Karta undervolt uygula. Hava akışın kötüyse düzelt onu. Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Undervolt yap. Undervolt'ta RDR2 Ultra-High ayarlarda ben 74 gördüm. Genişletmek için tıkla... Bende undervolta RX 570 58 derecede çalışıyor Ultra ayarlarda.
pchocamHD Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 57 16 Haziran 2020 #7 Kasada sadece onde 2 RGB fan takılı egzoz fanı en kısa zamanlda alacağım Patrixcs dedi: Normal değil. Karta undervolt uygula. Hava akışın kötüyse düzelt onu. Bende undervolta RX 570 58 derecede çalışıyor Ultra ayarlarda. Genişletmek için tıkla... o işlemci için olan birşey degilmiydi
Kasada sadece onde 2 RGB fan takılı egzoz fanı en kısa zamanlda alacağım Patrixcs dedi: Normal değil. Karta undervolt uygula. Hava akışın kötüyse düzelt onu. Bende undervolta RX 570 58 derecede çalışıyor Ultra ayarlarda. Genişletmek için tıkla... o işlemci için olan birşey degilmiydi