- Makaleler
- 2
Haklısınız 

Hâlen diyorum ama artık o kadar çok takmıyorum. İnsanlar buraya fayda görmek için geliyor. Son zamanlarda da forumun artan popülerliği buradan geliyor. Benim burada amacım beğendiğimi en iyi olarak yormak değil. Her şeye objektif olurum. AMD veyahut NVIDIA ile alakam yok tecrübelerim var. Duyumlardan ziyade verilere bakarak söylerim ki AMD, GPU yapmasın lafım oradan geliyor. İşlemcileri harika ama GPU işini yapmamalı. İnsanlar o kadar para veriyor nihayetinde ben de kafam ağrımasın istemem. Bu bağlamda önerdiğim kişinin hakkına girip sorun yaşasın da istemem. Kaliteliyi, iyiyi önermek fanboyluksa en iyi fanboy benim evetDostum cidden uğraşmaya gelmiyor. Bir AMD atasözü der ki; Daha güçlü, kullanamıyorsun ama daha güçlü. @PhemiusTR için ufak bir ani atayim. Adamlar buna savaş açmıştı. Bu adam anlatamıyor biz mi anlatacağız. Cidden artık ben fanboyu felan geçtim. Bence paralı çalışanları, bende AMD işlemci kullanıyorum ama bunlar kadar kör kütük değil.
Hepsi yapılı sürekli olmuyor ve bazı oyunlarda yapıyor bu problemi bugün hiç karşılaşmadım bakalım yetkili servis ile falan iletişime geçtim eğer bu şekilde devam edicekse iade edeceğim.Var olan sürücünü DDU ile sil. AMD'nin sitesinden "Adrenalin 2020 Edition 20.1.3 Recommended (WHQL)" olanı yükle. BIOS güncellemesini de unutma.
Oyunlar orijinal mi?Hepsi yapılı sürekli olmuyor ve bazı oyunlarda yapıyor bu problemi bugün hiç karşılaşmadım bakalım yetkili servis ile falan iletişime geçtim eğer bu şekilde devam edicekse iade edeceğim.
11.11 indiriminde kupon ile birlikte 2780TL ye geldi.Kaça aldınız hocam acaba kartı
Bende dün sipariş verdim 2778₺ indirim felan hikaye resmen11.11 indiriminde kupon ile birlikte 2780TL ye geldi.
Nereden aldınız?Bende dün sipariş verdim 2778₺ indirim felan hikaye resmen
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.