RX 5700 için Sorunsuz sürücü hangisi?

Kimse kusura bakmasın da bir Asus rog 5700xt kullanıcısı olarak çok pişmanım alacak olanlar 1k fazla verip 2070 alsın en azından sorunsuz kullanıcıları olasılık AMD de %30ken Nvidia da%90

Hâlen diyorum ama artık o kadar çok takmıyorum. İnsanlar buraya fayda görmek için geliyor. Son zamanlarda da forumun artan popülerliği buradan geliyor. Benim burada amacım beğendiğimi en iyi olarak yormak değil. Her şeye objektif olurum. AMD veyahut NVIDIA ile alakam yok tecrübelerim var. Duyumlardan ziyade verilere bakarak söylerim ki AMD, GPU yapmasın lafım oradan geliyor. İşlemcileri harika ama GPU işini yapmamalı. İnsanlar o kadar para veriyor nihayetinde ben de kafam ağrımasın istemem. Bu bağlamda önerdiğim kişinin hakkına girip sorun yaşasın da istemem. Kaliteliyi, iyiyi önermek fanboyluksa en iyi fanboy benim evet

@PhemiusTR Aynı şeyleri düşünüyorum. Artık böyle polemiğe girmiyorum. Çünkü şunu farkettim, NVIDIA mi AMD mi sorusunu soranlar hep cevap olarak AMD bekliyor. Işın sonucu AMD alıyorlar. 10 DK önce rast geldim daha önce AMD karttan sıkıntı yaşayıp, AMD mi NVIDIA mi diye konu açmıştı. Yine aynı sorun yaşadığı kartı almış ve sorun yaşıyor.

Var olan sürücünü DDU ile sil. AMD'nin sitesinden "Adrenalin 2020 Edition 20.1.3 Recommended (WHQL)" olanı yükle. BIOS güncellemesini de unutma.
Hepsi yapılı sürekli olmuyor ve bazı oyunlarda yapıyor bu problemi bugün hiç karşılaşmadım bakalım yetkili servis ile falan iletişime geçtim eğer bu şekilde devam edicekse iade edeceğim.

Ben saphire nitro + kullanuyorum ama hiç bir sıkıntı görmedim bu zamana kadar, acaba başka bir donanımsal sorunlar olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…