RX 5700 oyuna girince ekran kapanıp açılıyor

Forumda bir 5700/5700 XT mağdurları kulübü açsak rahat 100 tane üyesi olur. Kervana hoş geldiniz... İade ya da servis yolu gözüküyor gibi.

AfterBurner ile frekans düşürmeyi de deneyebilirsiniz hobileriniz arasında boşa kürek çekme sporu vara.
Merhaba. Kendi topladığınız MSI RX 5700 XT GAMİNG X hakkında da aynı görüşlere sahip misiniz.

Merhaba. Kendi topladığınız MSI RX 5700 XT GAMİNG X hakkında da aynı görüşlere sahip misiniz.

Bizdeki kartı şu an test ediyorum ve bir sorun yok. Ama 5700/5700 XT alanların çoğunluğu tavsiye etmediğimi her fırsatta dile getirdiğim Sapphire markasını tercih ediyor. Sonuç ortada. Bu kart da Sapphire imiş.

10 yıldan fazladır teknik sorunlara bakıyorum, ben hayatımda Sapphire kadar iade oranı yüksek bir marka daha görmedim.

Bizdeki kartı şu an test ediyorum ve bir sorun yok. Ama 5700/5700 XT alanların çoğunluğu tavsiye etmediğimi her fırsatta dile getirdiğim Sapphire markasını tercih ediyor. Sonuç ortada. Bu kart da Sapphire imiş.

10 yıldan fazladır teknik sorunlara bakıyorum, ben hayatımda Sapphire kadar iade oranı yüksek bir marka daha görmedim.
O kart sizin onayınız dan geçtikten sonra alırım. Kaç gündür oyun testlerini bekliyorum QP Gaming XT sisteminin. :)

Mesajınızda genel bir atıf var gibi anlaşılıyordu. Marka hakkında size katılıyorum. Bu şeklide çokça almayın sorun yaşarsınız şeklinde uyarılarınıza denk geldim ve o markadan uzaklaşıp MSI bu modelini araştırmaya başlamıştım. Üzerine sizde bu sistemi hazırlamis bulundunuz. Artık kafamda soru işareti kalmadı açıkçası. Bende sistemi satın alacağım. Teşekkürler.

Mesajınızda genel bir atıf var gibi anlaşılıyordu. Marka hakkında size katılıyorum. Bu şeklide çokça almayın sorun yaşarsınız şeklinde uyarılarınıza denk geldim ve o markadan uzaklaşıp MSI bu modelini araştırmaya başlamıştım. Üzerine sizde bu sistemi hazırlamis bulundunuz. Artık kafamda soru işareti kalmadı açıkçası. Bende sistemi satın alacağım. Teşekkürler.

Genel bir atıf halen daha var. Geçmişte de yazdım bunu. AMD kartların sorun oranı daha yüksek.

Muhteşem bi bilgi oldu bu!

Ne zaman yeni AMD ekran kartlarıyla ilgili bi youtube videosu ya da haber görsem altında gavurlar hep "Sapphire kendi sürümünü çıkartsa da alsak" der durur. O yüzden kafamda "heralde Amd kartlarda en iyisi Sapphire" diye bi düşünce bile belirmeye başlamıştı. En iyi kart tasarımı ve parçaların Sapphire tarafında olduğunu iddia edip duruyorlardı çünkü o rastgele insanlar...

Hatta elimdeki Sapphire RX590 NITRO+ kartını seçmemde de etkili olmuş olabilirler birazcık :D Şimdilik hiçbir sorun yok neyse ki.

Merhabalar Recep bey, peki Ryzen 3700x, Msi mpg x570 gaming edge wifi ile toplamayı düşündüğüm sisteme ekran kartı olarak ne önerirsiniz? Sistem çoğunlukla Adobe premiere pro ile 4k videolar ile içerik hazırlamak için kullanılacak

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı