RX 5700 Rise of the Tomb Raider düşük FPS

EfeAyduğan

Hectopat
Makaleler
1
Öncelikle sistem özelliklerim RX5700 R5 3600 2x8 3000MHz 750W b450. oyunu ilk indrdiğimde internetten baktığım oyun testleri ve çok da yeni olmayan bir oyun olması nedeniyle grafikleri olabilecek en yükseğe aldım ama sanırım birkaç gereksiz ayarı fullediğim için oyuna girdiğimde 50 55 FPS civarı alıyordum, nedeni nedir sizce?(Sıcaklık değerlerimde sıkıntı yok)

Öncelikle sistem özelliklerim RX5700 R5 3600 2x8 3000MHz 750W b450. oyunu ilk indrdiğimde internetten baktığım oyun testleri ve çok da yeni olmayan bir oyun olması nedeniyle grafikleri olabilecek en yükseğe aldım ama sanırım birkaç gereksiz ayarı fullediğim için oyuna girdiğimde 50 55 FPS civarı alıyordum, nedeni nedir sizce?(Sıcaklık değerlerimde sıkıntı yok)

Korsan indirdiysen normal. Ve açıkçası 50 - 55 FPS arası alıyorsan bence bir problem yok akıcı oynarsın birkaç saçma ayarı düşürerek 60 FPS sabit alırsın. Ve saçma ayarlar diyorsan o ayarlara gerek yokdur kapa keyfine bak.

Korsan indirdiysen normal. Ve açıkçası 50 - 55 FPS arası alıyorsan bence bir problem yok akıcı oynarsın birkaç saçma ayarı düşürerek 60 FPS sabit alırsın. Ve saçma ayarlar diyorsan o ayarlara gerek yokdur kapa keyfine bak.
Oyunum korsan değil ama sıkıntı fps değil fps takınıtm yok zaten fakat bu fps testlerindeki değerler hiç gerçekle uyuşmuyor bunu anlamıyorum.

Oyunum korsan değil ama sıkıntı FPS değil FPS takınıtm yok zaten fakat bu FPS testlerindeki değerler hiç gerçekle uyuşmuyor bunu anlamıyorum.

FPS testlerinde ekran kartını normal kullanırlar işlemciyi ise tank bir işlemci kullanırlar. Doğru sonuç için ekran kartı ile işlemcinin birlikte testine bak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı