RX 5700 satıp RX 6700 XT'ye geçmek

gokbiloz

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Saphhire Pulse RX 5700 kartımı 11.500'e satıp yerine RX 6700 XT alacağım. Öncelikle bana göre FPS farkı olarak değer ama size göre değer mi? Asıl mevzu ise fiyat olarak değer mi? İncehesap'ta Sapphire Pulse 6700XT 11.733 TL olarak satışta ama kaç gündür 1 stok var ve diğer 6700 XT'ler tükendiği halde o hala duruyor 1 stok olarak satın alıp stokta yok denme ihtimali ve geri ödeme yapmalarını bekleme durumu olacak gibi duruyor. N11 de ise kupon ile aynı kart 12.300 TL. Üzerine 800 TL vermiş olacağım. Ne diyorsunuz bu alışveriş için?

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. İncehesap için olan yorumuma ne diyorsunuz? İnsanın aklı karışıyor ama günlerdir 11.700 civarında ve 1 stokla durması sizce de anormal değil mi? Bu arada madencilik yapmıyorum oyun oynuyorum sadece. Güç kaynağım Akasa Venom 750w. Alalı olmuştur heralde 7 sene falan ama çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.
Kartımı miningci bir arkadaşa 11.500 e sattım. Dün son ana kadar beklemem işime yaradı ve 12.300 TL olan karta 500 TL indirim yapıldı. 300 TL farkla Rx 6700 xt ye geçiş yapmış oldum. Umarım kartta sıkıntısız çıkar sorunsuz kullanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…