RX 5700 ve Ryzen 5 3600 Sistem Toplama

-Jwol-

Hectopat
  • Anakart: B450M PRO M.2 Max
  • Ekran kartı: RX 5700 Sapphire Pulse
  • İşlemci: R5 3600
  • RAM: Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz
  • HDD: Seagate 7200 RPM 1 TB
  • PSU: Cooler Master 600W Lite Vatan
  • Kasa: Zalman N3
PSU konusunda kararsız kaldım güç değeri biraz düşük gibi.
Kasa 300 TL ve benim de bütçem bu kadar kasanın hava akışı surkülasyonu iyi diye duydum ama sizden de cevap almak istedim sizce nasıldır?
AMD ekran kartlarını seviyorum ve alacağım model de müthiş ama ısı konusunda fazla emin değilim yardimci olur musunuz?
Bir de ben günde 7 8 saat PC oynayacak biriyim 7 8 saatte ekran kartı vb. fazla ısınmaz değil mi? 1 saatte nasılsa ekran kartı 8. saatte de aynı sıcaklık degerine sahip olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM 16 GB olsa daha iyi olur. PSU 650W ve üstü daha iyi olur ama 80Plus olsun doğru biliyorsam seçtiğin modelde 80Plus yok.

PSU'yu nereden alacaksınız ve bütçeniz ne kadar? Kasa bence iyi. Ekran kartından şüpheniz olmasın ısı konusunda da şüpheniz olmasın çok iyi bir ekran kartı.

PSU'yu nereden alacaksınız ve bütçeniz ne kadar? Kasa bence iyi. Ekran kartından şüpheniz olmasın ısı konusunda da şüpheniz olmasın çok iyi bir ekran kartı.
Psu yu vatandan
alcam 80 plusuda var fiyati 450 tl ve butcem de o kadar maksimum
yukarıda sorduğum diğer sorulara da cevap verebilirmisin iz?
RAM 16 GB olsa daha iyi olur. PSU 650W ve üstü daha iyi olur ama 80Plus olsun doğru biliyorsam seçtiğin modelde 80Plus yok.
COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
bence var yani yazıyor

Nerdeyse aynı sistemi kullanıyorum. Kendi kullandığım PSU QP'de 350 lira. 100 lira ordan kırpıp RAM'leri dual channel yapın. Besler mi sorusuna gelirsek fazlası ile besler.
CM MWE 550W 80+
Ekran kartı konusunda kafanız rahat olsun ben sıkıntı yaşamadım. Sabit FPS ile ısınmıyor. Serbest bırakınca da 80'i geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…