PSU konusunda kararsız kaldım güç değeri biraz düşük gibi.
Kasa 300 TL ve benim de bütçem bu kadar kasanın hava akışı surkülasyonu iyi diye duydum ama sizden de cevap almak istedim sizce nasıldır?
AMD ekran kartlarını seviyorum ve alacağım model de müthiş ama ısı konusunda fazla emin değilim yardimci olur musunuz?
Bir de ben günde 7 8 saat PC oynayacak biriyim 7 8 saatte ekran kartı vb. fazla ısınmaz değil mi? 1 saatte nasılsa ekran kartı 8. saatte de aynı sıcaklık degerine sahip olur mu?
PSU'yu nereden alacaksınız ve bütçeniz ne kadar? Kasa bence iyi. Ekran kartından şüpheniz olmasın ısı konusunda da şüpheniz olmasın çok iyi bir ekran kartı.
PSU'yu nereden alacaksınız ve bütçeniz ne kadar? Kasa bence iyi. Ekran kartından şüpheniz olmasın ısı konusunda da şüpheniz olmasın çok iyi bir ekran kartı.
Nerdeyse aynı sistemi kullanıyorum. Kendi kullandığım PSU QP'de 350 lira. 100 lira ordan kırpıp RAM'leri dual channel yapın. Besler mi sorusuna gelirsek fazlası ile besler. CM MWE 550W 80+
Ekran kartı konusunda kafanız rahat olsun ben sıkıntı yaşamadım. Sabit FPS ile ısınmıyor. Serbest bırakınca da 80'i geçmiyor.