-Jwol- Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 1.305 Çözümler 3 22 Aralık 2019 #21 EjderLefLef dedi: O fiyata bulamazsın 700 TL civarlarından hatta başlıyor bile diyebiliriz. CORSAIR TX-M Serisi 750W 80 Plus Gold Modüler PSU | ITOPYA mesela. Normal kullanım için belki çok önemli değil ama 10 saat diye bahsettiğiniz için gold olması iyi olur dedim. Genişletmek için tıkla... Neyse 450 tl lik 2 sene idare edecek alim sonra buna dönerim inş emeğin için teşekkürler Lian La-Fey dedi: Monitör derken? Monitör ile PSU'nun bir alakası yokki. Be Quiet! BN288 System Power U9 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı Be Quiet! BN288 System Power U9 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.bilisimport.com.tr Genişletmek için tıkla... Biliyorum olmadığını ekran kartı girişleri için diyorum olurmu? Son düzenleme: 22 Aralık 2019
EjderLefLef dedi: O fiyata bulamazsın 700 TL civarlarından hatta başlıyor bile diyebiliriz. CORSAIR TX-M Serisi 750W 80 Plus Gold Modüler PSU | ITOPYA mesela. Normal kullanım için belki çok önemli değil ama 10 saat diye bahsettiğiniz için gold olması iyi olur dedim. Genişletmek için tıkla... Neyse 450 tl lik 2 sene idare edecek alim sonra buna dönerim inş emeğin için teşekkürler Lian La-Fey dedi: Monitör derken? Monitör ile PSU'nun bir alakası yokki. Be Quiet! BN288 System Power U9 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı Be Quiet! BN288 System Power U9 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.bilisimport.com.tr Genişletmek için tıkla... Biliyorum olmadığını ekran kartı girişleri için diyorum olurmu?