RX 5700 vs RTX 2060

Kardeşim çok merak ediyorum ailenizden biri NVIDIA'da falan mı çalışıyor nedir bu sevdanız, takım tutar gibi marka tutuyorsunuz daha üstün olduğu testlerde belli diyoruz doğru olmadığını düşünüyorum diyorsun abi çok tuhaf gerçekten ya.
Ben de sizin durumu anlayamıyorum, arkadaş fikirlerimizi sormuş biz de kendi FİKİRLERİMİZ çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Siz AMD ekran kartlarının daha iyi olduğunu düşünüyorsanız fikrinizi belirtir geçersiniz.

Ben de sizin durumu anlayamıyorum, arkadaş fikirlerimizi sormuş biz de kendi fikirlerimiz çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Siz AMD ekran kartlarının daha iyi olduğunu düşünüyorsanız fikrinizi belirtir geçersiniz.

Canım kardeşim AMD ekran kartlarının daha iyi olduğunu savunmuyorum arladaşımızın sorduğu iki kartdan AMD olan daha iyi, ve bu testlerle ispatlanmış ve bariz belli daha güçlü olduğu, bunun dışında ekstra 2 GB VRAM ile geliyor ve daha ucuz olduğu için RX5700 2060'dan çok daha iyi bir kart, biz arkadaşımız parasının karşılığını daha iyi alsın diye uğraşıyoruz fakat sen yapılan testleri bile reddediyorsun.
Ben de sizin durumu anlayamıyorum, arkadaş fikirlerimizi sormuş biz de kendi FİKİRLERİMİZ çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Siz AMD ekran kartlarının daha iyi olduğunu düşünüyorsanız fikrinizi belirtir geçersiniz.
Burada kimse kendi fikirlerine göre öneride bulunmuyor yapılan testlere göre konuşuyoruz.

RX5700 yerine 2060 önermek yardımcı olmak değildir. Ciddi bir para verilecek bu kartlara. Neden daha fazla paraya daha kötü bir kart alsın? 5700XT vs 2070S diye bir soru gelmemiş burda farkındaysanız.

Neye ve kime göre kötü? Yapmayın etmeyin gözünüzü sevim arkadaş oyun oynayacaksa gözünü de doyursun.
Canım kardeşim birincisi FPS değerleri ortada. İkincisi RTX teknolojisi henüz çok gelişmiş değil. Yani her oyunda Minecrafttaki etkiyi yapmayacak henüz. İlerleyen dönemlerde de yeni çıkan oyunlarda RTX'de 2060 yetersiz kalacak. Üçüncüsü ben arkadaşın oyun oynarken RTX farkını anlayacağını sanmıyorum. Hiçbirimizin oyun esnasında durup suya ışık yansımalarına bakakalacağını da düşünmüyorum. Dördüncüsü şu anda 110 120 FPS'lerde oyun oynamak varken bu RTX teknolojisiyle 60 70 FPS'de oyun oynamayı ben şahsen istemem.

Canım kardeşim birincisi FPS değerleri ortada. İkincisi RTX teknolojisi henüz çok gelişmiş değil. Yani her oyunda Minecrafttaki etkiyi yapmayacak henüz. İlerleyen dönemlerde de yeni çıkan oyunlarda RTX'de 2060 yetersiz kalacak. Üçüncüsü ben arkadaşın oyun oynarken RTX farkını anlayacağını sanmıyorum. Hiçbirimizin oyun esnasında durup suya ışık yansımalarına bakakalacağını da düşünmüyorum. Dördüncüsü şu anda 110 120 FPS'lerde oyun oynamak varken bu RTX teknolojisiyle 60 70 FPS'de oyun oynamayı ben şahsen istemem.
Kısaca şunu diyelim o zaman 20-30 FPS farka razıyım ama şu zamanın en üst kalite grafiğinde oynarım dersen RTX2060 al.

Tercihimi RTX 2060'dan yana kullandım çok memnunum Metro Exodus Ray Tracing ile 60 fps sabit oynayabiliyorum.
Kısaca şunu diyelim o zaman 20-30 FPS farka razıyım ama şu zamanın en üst kalite grafiğinde oynarım dersen RTX2060 al.
O kadar taraflısınız ki hahaha yaptığınız şeye bak 20-30 fps diyerek alıcının aklını karıştırıyorsunuz nerede 20-30 fps bir gösterin tamam diyeceğim.
Sizin dediğinize göre de 40-50 fps fark var abartmayın yahu o kadar taraflısınız ki ben 1060 ile 5700 arasında 40 fps fark yok ne abartmışsınız.

2060 ile 5700 zaten yakın performansta iki kart.
Kesinlikle 2060 alınmalı.
Kartın bilinen bir sorunu yok, RTX teknolojisi var. Gayet stabil bir kart.
İstersen elimde TUF 2060 O.C var 2850'ye satarım. Sıfır kapalı kutudur.
RX 5700 modelin performans olarak rakibi RTX 2060 süper modelidir. Yani RX 5700 daha iyi.
Naptınız 2060 Super ile 5700 arasında fark çok var, 5700=2060. Stok halde %3-4 önde olsa da partner kartlar ile aradaki fark kapamayı geç, 2060' ın lehine oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı