Kardeşim benim sen alma kartı, benim kartı satma gibi bir ihtiyacım yok. Neymiş en alt modelmiş, sanki bedava dağıtıyorlar. Git bunu perakendecilere de söyle, ASUS' a da yaz; bu kart en alt model çok ısınıyor de fiyatını 50 dolara indirsinler. Mantığa bakın, saçmalık akıyor. Zorla ürün satıyoruz sanki burda. Biz para verip almadık bana babamın hayrına verdiler sanki. Beğenmediğin model 3800 lira şuan, palit, inno' lar 2900 TL. Beğenmeyen ondan alır gelip benim ashabumı niye bozuyorsunuz? Napayım kartı bedava mı vereyim? Bedava versem ama tükürdüğünü yalarsın.
Birde neymiş kart ısınıyor. Isınmayan kart mı icat edildi hepsi 0'ın altknda mı çalışıyor?
RTX 2080' ler 87 derece üstünde çalışıyor o kartlara bir şey olmuyor ama buna gelince çok ısınıyor mu oluyor? Ne farkı var? Şimdi onun TDP değeri yüksek gibi saçma bir şey söylersin eminim. Arada TDP farkı da olsa sonuçta o da ısınıyor kaldı ki ben kartı kullanmadım, kapalı kutu diyorum, ısı değerlerini at diyor, okuduğunu anlamadan bana cevap yazıyor, evde otur otur canı sıkılmış insanlara sataşıyor ama sanki dünyayı kurtarıyormul gibi konuşuyor.