RX 5700 vs RTX 2060

Arkadaşlar ben daha yeni iyice araştırdım RX 5700 gerek yazılım, gerek soğutma, gerek ise video izleyip Web'de gezinme de sorun çıkarıyormuş...
Arkadaşlar vazgeçtim hiçbir şey almıyorum bu dönemde parayı tutmak lazım sağ olun teşekkürler 👍.

Son düzenleme:
70 FPS'den kastım 2060 ekran kartında RTX On ikenki değerler. Diyorum ki RTX on iken karşılaşacağı FPS farkı göze batar. Ama RTX on ile RTX off arasındaki fark göze batmaz oyun esnasında diyorum. Yoksa 2060 ile 5700 arasında 10 12 FPS fark olduğunu biliyorum. Yalan söylüyorsunuz demedim. Yanlış yönlendirdiğinizi söyledim. Hakaretlerinize gelirsek ne hiçbirşeyden habersiz biriyim ne de kendini bilmez. Ayrıca ergenliği atlatalı yıllar geçti. Resimden anlaşıldığı kadarıyla gözümden değil, elimden öpecek yaştasınız. Üslubunuza dikkat edin.
Elinden öpeceğim yaştasın madem abim, insanlara karşı daha saygılı olman gerektiğini lütfen benim hatırlatmama izin verme.
Elindeki kartını satmak için yanlış bilgilendirme yapma, ceza alırsın. Hiçbir koşulda hiç bir şekilde RTX 2060, RX5700'ü geçemez.
Neden hakkımda kötü niyetli düşünüyorsun hiç Allah' tan korkun yok mu? Beni tanımıyorsun neden iftira atıyorsun? Benim bu kartı satmaya hiç ihtiyacım yok, para ya da ihtiyacım yok. Benden ucuza satan yok TR'de. Yanlış biliyorsun diyebilirsin ama, yalan söyleme diyemezsin. Bana kartı satmak için yalan söylüyor diyenlere hakkım haram olsun.

Elinden öpeceğim yaştasın madem abim, insanlara karşı daha saygılı olman gerektiğini lütfen benim hatırlatmama izin verme.

Neden hakkımda kötü niyetli düşünüyorsun hiç Allah' tan korkun yok mu? Beni tanımıyorsun neden iftira atıyorsun? Benim bu kartı satmaya hiç ihtiyacım yok, para ya da ihtiyacım yok. Benden ucuza satan yok TR'de. Yanlış biliyorsun diyebilirsin ama, yalan söyleme diyemezsin. Bana kartı satmak için yalan söylüyor diyenlere hakkım haram olsun.
Senden ucuza RTX 2060 satan yok çünkü en alt RTX 2060 modelini satıyorsun. Strix olan model olsaydı elinde emin ol 3500 TL'den aşağıya bırakmak istemezdin onu. Furmark stress testindeki sıcaklıklarını atta görelim ne kadar ısındığını. Sonra alırız.

Benim tercihim RTX den yana, iki kartta seni uzun süreler götürecek kartlar olduğu için ikisinden de pişman olmazsın. Bence sen parana göre en iyi grafik işlemciyi kapmaya bak. 2060 veya bulabilirsem iyi fiyata 2060 Super alırım diyordum, İncehesap gaming gecesinde 2070 Super'in dört bin lira olduğunu görünce satın aldım. Düşündüğüm bütçenin 500 TL fazlasına. Ekran kartına verebileceğin bütçe ne ise ona göre piyasayı takip et, kampanya kovala. Artık ekran kartını geçtim internette Ram frekanslarının oyuna etkileri için bile video yapılıyor. Tek yapman gereken fırsat ürünün soğutmasının iyi olup olmadığını öğrenmek. Kasandaki soğutmanında iyi olduğunu düşünerekten söylüyorum.

Senden ucuza RTX 2060 satan yok çünkü en alt RTX 2060 modelini satıyorsun. Strix olan model olsaydı elinde emin ol 3500 TL'den aşağıya bırakmak istemezdin onu. Furmark stress testindeki sıcaklıklarını atta görelim ne kadar ısındığını. Sonra alırız.
Kardeşim benim sen alma kartı, benim kartı satma gibi bir ihtiyacım yok. Neymiş en alt modelmiş, sanki bedava dağıtıyorlar. Git bunu perakendecilere de söyle, ASUS' a da yaz; bu kart en alt model çok ısınıyor de fiyatını 50 dolara indirsinler. Mantığa bakın, saçmalık akıyor. Zorla ürün satıyoruz sanki burda. Biz para verip almadık bana babamın hayrına verdiler sanki. Beğenmediğin model 3800 lira şuan, palit, inno' lar 2900 TL. Beğenmeyen ondan alır gelip benim ashabumı niye bozuyorsunuz? Napayım kartı bedava mı vereyim? Bedava versem ama tükürdüğünü yalarsın.
Birde neymiş kart ısınıyor. Isınmayan kart mı icat edildi hepsi 0'ın altknda mı çalışıyor?
RTX 2080' ler 87 derece üstünde çalışıyor o kartlara bir şey olmuyor ama buna gelince çok ısınıyor mu oluyor? Ne farkı var? Şimdi onun TDP değeri yüksek gibi saçma bir şey söylersin eminim. Arada TDP farkı da olsa sonuçta o da ısınıyor kaldı ki ben kartı kullanmadım, kapalı kutu diyorum, ısı değerlerini at diyor, okuduğunu anlamadan bana cevap yazıyor, evde otur otur canı sıkılmış insanlara sataşıyor ama sanki dünyayı kurtarıyormul gibi konuşuyor.

Son düzenleme:
Kardeşim benim sen alma kartı, benim kartı satma gibi bir ihtiyacım yok. Neymiş en alt modelmiş, sanki bedava dağıtıyorlar. Git bunu perakendecilere de söyle, ASUS' a da yaz; bu kart en alt model çok ısınıyor de fiyatını 50 dolara indirsinler. Mantığa bakın, saçmalık akıyor. Zorla ürün satıyoruz sanki burda. Biz para verip almadık bana babamın hayrına verdiler sanki. Beğenmediğin model 3800 lira şuan, palit, inno' lar 2900 TL. Beğenmeyen ondan alır gelip benim ashabumı niye bozuyorsunuz? Napayım kartı bedava mı vereyim? Bedava versem ama tükürdüğünü yalarsın.
Birde neymiş kart ısınıyor. Isınmayan kart mı icat edildi hepsi 0'ın altknda mı çalışıyor?
RTX 2080' ler 87 derece üstünde çalışıyor o kartlara bir şey olmuyor ama buna gelince çok ısınıyor mu oluyor? Ne farkı var? Şimdi onun TDP değeri yüksek gibi saçma bir şey söylersin eminim. Arada TDP farkı da olsa sonuçta o da ısınıyor kaldı ki ben kartı kullanmadım, kapalı kutu diyorum, ısı değerlerini at diyor, okuduğunu anlamadan bana cevap yazıyor, evde otur otur canı sıkılmış insanlara sataşıyor ama sanki dünyayı kurtarıyormul gibi konuşuyor.
Sizi kırdıysam kusura bakmayın, sert konuşmak istemedim, ilan baltalama gibi bir amacım yok fakat siz öyle bir pazarlıyorsunuz sanki en F/P 2.el RTX 2060'ı satıyorsunuz, kartı birde test etmeden satacaksınız, oda iyiymiş. Burada konu RX 5700 vs RTX 2060 sen gelmişsin kartını pazarlıyorsun, böyle bir mantık olamaz. Isınmayan kart yok ama sizinkisi biraz daha fazla ısınıyor. Kimse, 75-85 derecelerde çalışan bir kart istemez, bu sıcaklıklar fanları çok yüksek devirde çalıştırdığı için fanları yıpratır ve çok sesli çalışırlar, kartın fanları zaten 90mm. 6-8 saat oynadığını düşünürsen fanları bayaa bi' yıpratır.

Sizi kırdıysam kusura bakmayın, sert konuşmak istemedim, ilan baltalama gibi bir amacım yok fakat siz öyle bir pazarlıyorsunuz sanki en F/P 2.el RTX 2060'ı satıyorsunuz, kartı birde test etmeden satacaksınız, oda iyiymiş. Burada konu RX 5700 vs RTX 2060 sen gelmişsin kartını pazarlıyorsun, böyle bir mantık olamaz. Isınmayan kart yok ama sizinkisi biraz daha fazla ısınıyor. Kimse, 75-85 derecelerde çalışan bir kart istemez, bu sıcaklıklar fanları çok yüksek devirde çalıştırdığı için fanları yıpratır ve çok sesli çalışırlar, kartın fanları zaten 90mm. 6-8 saat oynadığını düşünürsen fanları bayaa bi' yıpratır.
Ortada yanlış anlaşılma var o zaman ben kartın bu modeline süper, çok iyi vs demedim hiçbir zaman, sadece kartı ve fiyatı belirttim.
Benim belirttiğim/yazdığım RTX 2060 ile 5700'ün birbirine yakın iki kart olduğuydu. Ve partner kartlar ile bu farkın kapandığıydı. Sanırım bu partner kartı benimki sandınız ama ben STRİX ya da Gaming Z modellerini kastetmiştim, çünkü 5700 tarafında böyle partner kartlar yok.
Sanırım burada partner kartlar derken STRİX ya da Gaming Z olduğunu belirtmemem kafaları karıştırdı ve TUF modeli sanıldı. Ve benim bu kartı gerçekten satmaya ihtiyacım yok, sadece uyguna sattığım için paylaştım ki ihtiyacı olan değerlendirsin. Bu kartı kafemizdeki bir turnuvaya ödül olarak koysam kartın maaliyeti karşılayabilirim ve müşteti kazanmış oluruz ya da gidip 1060'ların birirnin yerine koyabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı