@Silinen üye Konularıma bakarsanız daha önce 5700 XT kullanıcısı olduğumu görürsünüz kartımı güzel bir paraya sattım sorunlardan dolayı ki bu da konularımda yazıyor. Daha sonra diğer bileşenlerimide satıp üstüne ekleme yaparak imzamdaki sistemi aldım. Bu arada belirteyim laptop kullanıcı idim hangi laptop olduğu konularımda var neredeyse 5 yıldır masaüstü PC almak istiyordum ve imkanlar el vermiyordu, çoluk çocuğun ihtiyacı daha ağır basıyordu benim için. Bir kerede kendimi düşünüp kendimide zora sokarak ikinci el masaüstü PC mi aldım teknolojiden anlarım ama uzaktım son birkaç yıldır. NVIDIA iyidir bilirim lakin uzak olduğum için burada sordum 5700 XT dediler yetmedi araştırdım yerli yabancı kaynaklardan baktım videolar izledim ve buradaki arkadaşlarada güvenerek 5700 XT bulunan bir PC aldım. Aldığım akşam mavi ekran verdi hem de sıfırlanmış yani format atılmış PC olmasına rağmen. Sistem geri yükleme ile hallettim daha sonrada sorunlar hiç bitmedi, ve en son canımdan bezip kartı sattım. İndirimler ile daha iyi bir sistem topladım şimdi sıfır sorun. Tüm sorunlarım ekran kartından kaynaklanıyordu zaten ama sütden ağızım yandığı için diğer bileşenleri de değiştirdim. Aslında tartışmaya gerek yok ilk başta iki resim atmıştım AMD'nin kendi sitesinde zaten sürücü notlarına bakarsanız mevcut olan bütün sorunlar düzeltilen sorunların altında bilinen sorunlar olarak yer almakta ve belirtilmektedir ayrıca geçmiş sürücülerde de bu sorunların bir çoğu mevcutdur ve en son sürücüde hala düzeltilmemiştir yani AMD'nin kabul ettiği sorunları siz kabul etmemekde ısrar ediyorsunuz.