RX 5700 XT 2023'te alınabilir bir kart mı?

smtglck2000

Megapat
Makaleler
1
Yer
Kilis
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sosyaldeki konulara bakıyorum bu ekran kartı ile alakalı, genelde driver, WattMan hatası, sıcaklık, çok güç tüketimi gibi sorunlarla karşılaşılmış bu kartta. Driver'lar güncellendikten sonra kartın şu andaki son durumu nasıldır acaba? Kullanan arkadaşlar var ise memnunlar mı tavsiye ederler mi? Çok sıkıntılı bir kart mı?

Sosyaldeki konulara bakıyorum bu ekran kartı ile alakalı, genelde driver, WattMan hatası, sıcaklık, çok güç tüketimi gibi sorunlarla karşılaşılmış bu kartta. Driver'lar güncellendikten sonra kartın şu andaki son durumu nasıldır acaba? Kullanan arkadaşlar var ise memnunlar mı tavsiye ederler mi? Çok sıkıntılı bir kart mı?
6600 le benzer fiyata bulursan yapıştır bence.

Uygun fiyata bulduğum için bu kart bana mantıklı geldi. 1080p 60 fps oynatsın yeter. Konsolda 30 fps'den sıkıldım. Pek uçuk bir beklentim yok. Sadece güncel oyunları oynatsın mümkünse 60 fps versin. RX 6600 128 bit RX 5700 XT 256 bit ayrıca. Biraz sıkıntılı bir çıkış yapmış anlaşılan ama driver sorunları düzeldiyse bence alınabilir bir kart. Tabi güncel kullanan kişilerin fikrini almak önemli.

Uygun fiyata bulduğum için bu kart bana mantıklı geldi. 1080p 60 FPS oynatsın yeter. Konsolda 30 FPS'den sıkıldım. Pek uçuk bir beklentim yok. Sadece güncel oyunları oynatsın mümkünse 60 FPS versin. RX 6600 128 bit RX 5700 XT 256 bit ayrıca. Biraz sıkıntılı bir çıkış yapmış anlaşılan ama driver sorunları düzeldiyse bence alınabilir bir kart. Tabii güncel kullanan kişilerin fikrini almak önemli.

Alacağın kartın fiyatı ne?
Ayrıca 2023 yılındayız bit değerlerine bakarak ekran kartı almıyoruz sana hatırlatırım.

Anlıyorum. Tek merak ettiğim bu kart bana oyun oynatır mı? Yoksa çilekeş bir kart mı? Başka ilgilendiğim bir şey yok. RX 5700 XT'lerin fiyatı aşağı yukarı bu bantlarda zaten. Ütopik bir ucuzluk yok. Marka modele göre 3500-4500 arası değişiyor fiyatlar. Sıfırının da bulunmamasından kaynaklı acaba aşırı sorunlu bir kart da üretimden mi çektiler diye düşündüm. Hep bir alternatif düşünmek zorunda mıyız? Gördüm, testlere baktım hoşuma gitti. Ama canlı kanlı kullanımda ne gibi şeyler bekler beni onu merak ediyorum.

Anlıyorum. Tek merak ettiğim bu kart bana oyun oynatır mı? Yoksa çilekeş bir kart mı? Başka ilgilendiğim bir şey yok. RX 5700 XT'lerin fiyatı aşağı yukarı bu bantlarda zaten. Ütopik bir ucuzluk yok. Marka modele göre 3500-4500 arası değişiyor fiyatlar. Sıfırının da bulunmamasından kaynaklı acaba aşırı sorunlu bir kart da üretimden mi çektiler diye düşündüm. Hep bir alternatif düşünmek zorunda mıyız? Gördüm, testlere baktım hoşuma gitti. Ama canlı kanlı kullanımda ne gibi şeyler bekler beni onu merak ediyorum.

RX 5700 XT çıktığı donemlerde sık sık sürücü problemleri, WattMan hatalarıyla karşılanıyordu aynı zamanda mining için tercih ediliyordu.
Şu an RX 5700 XT'in sıfırı uretilmiyor. Şu an RX 6000 piyasada. RX 7000 kartları gelmekte.
Tavsiyem benzer performans veren 100W TDP tüketen, az mining yapılmış, kutulu, garantili, faturalı şeklinde RX6600 almanız iyi olur.
RX 5700XT alırsanız sıkıntıya karşılaşmanız çok yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı