RX 5700 XT 5700'ün overclock edilmiş hali midir?

Kutup

Hectopat
Daha fazla  
RX 5700XT RX5700'ün Overclock'lu hali midir?
Alırken Inventus'la iletişime geçsem belki belli bir ücret karşılığında overclock ederler mi?

5700XT'nin sonundan anlayacağınız üzere normal 5700'e göre performansı daha yüksektir ancak fabrika çıkışında OC'li gelmez.

XT = Extreme kelimesinin kısaltılmışı.

RX 5700XT OC etiketi bulunan kartları OC'li gelir.

// : İnventur'un yapıp yapmayacağı hakkında bilgim yok.

Hayır overclocklu hali değildir, bu kadar fiyat farkına tabii ki sadece overclock yapıp satacak halleri yok.
Hayır böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum, overclock yapacaksan ücret verme zaten birkaç rehber okuyup kendin de yapabilirsin.

RX 5700 XT/5700/5600 XT kartlar aynı GPU'nun farklı kısılmış halleridir. Özünde aynı ama hepsinde aynı sayıda VRAM işlemci çekirdeği vs bulunmuyor. O.C ile %5 falan performans farkeder en fazla.

Öncelikle 3000 serisinde Super diye bir ekstra seri olacağını zannetmiyorum, ikinci olarak da 3060 tanıtılmadı diye biliyorum, yani gücünü kestirmek zor. Ve ya böyle bir kart çıkar mı bilemiyorum. Eğer ki bekleme gibi bi lüks varsa ortada beklenecek sürede bütçeye ek yapıp 3070 alınabilir.

Hayır overclocklu hali değildir, bu kadar fiyat farkına tabii ki sadece overclock yapıp satacak halleri yok.
Hayır böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum, overclock yapacaksan ücret verme zaten birkaç rehber okuyup kendin de yapabilirsin.
Overclock yapmayı pek bilmiyorum ve beceremeybilirm. O yüzden inventus tercih edecektim ama başka siteler göre pahalı.
Bence bekle NVIDIA'nın sunduğu özellikler aşarı iyi.
3070 biraz fiyatı fazla geldi bütçeme. Acaba palit tarzı bir marka daha ucuza yapar mı meselea 4300 gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı