RX 5700 XT 90 dereceye çıkıyor

Asil035

Centipat
Daha fazla  
ASUS Dual Radeon RX 5700 XT EVO OC 8 GB çift fan ekran kartım boşta 0 fanda 60 derece Ultra oyunlarda 80 derece 1080p 3 dakika FurMark yaptım 88 derece oldu. 90'a çıkmak üzereydi ne yapacağımı bilmiyorum. 2.el almıştım kartı ne yapabilirim? Rica ediyorum yardımcı olun.

ASUS Dual Radeon RX 5700 XT EVO OC 8 GB çift fan ekran kartım boşta 0 fanda 60 derece Ultra oyunlarda 80 derece 1080p 3 dakika FurMark yaptım 88 derece oldu. 90'a çıkmak üzereydi ne yapacağımı bilmiyorum. 2.el almıştım kartı ne yapabilirim? Rica ediyorum yardımcı olun.

Termal bakımını yapın tozları temizleyin. 2. el kart almadan önce garanti etiketlerine ve FurMark testine bakarak alın.

Kartın için normal değerler, o kadar fazla da değil. Kasanın önü kapalıysa ön paneli çıkartabilirsin. Termal macun değiştirmene gerek yok fabrikada sürülen macunlar yeterince kaliteli ve uzun ömürlü oluyor.

2. el kartta mining yapmış olma ihtimali var mı aldığınız kişinin.

Kartın için normal değerler, o kadar fazla da değil. Kasanın önü kapalıysa ön paneli çıkartabilirsin. Termal macun değiştirmene gerek yok fabrikada sürülen macunlar yeterince kaliteli ve uzun ömürlü oluyor.

80 normal hocam 80 üzeri anormal 5700XT için.

2. el kartta mining yapmış olma ihtimali var mı aldığınız kişinin.

Mining değil bakımsızlıktan oluyor hocam miningli olupta serin çalışan kartlarda var.

Mining değil bakımsızlıktan oluyor hocam miningli olupta serin çalışan kartlarda var.

İllaki her miningli kart serin çalışmaz bence.

Hocam bilmiyorum garanti etiketi üstünde içi açılmamış kasa ne yapacağım nasıl anlayacağım çok başım ağrıyor bu konuya yardımcı olabilecek biri varsa rica ediyorum arkadaşlar):

Hocam bilen birisine bakımlarını yaptırın oyunda 80 derece problem değil ama yine de bakım yaptırın.

Tabii ki de mining yapanların çoğu kartlara bakım yapmıyor.

Öncelikle kart 5700, 5700XT değil. 5700XT'nin ASUS Dual modeli yok.
5xxx serisi termal olarak berbat. Kartın modeli de bunun gibi başarısız bir karta göre yetersiz kalıyor. Oyunlardaki sıcaklık endişelenmenizi gerektirecek sıcaklıklar değil, sabah akşam stres testi yapmayacağınıza göre problem olmaz.
Mining VRAM üzerinden yapılıyor yani ekran kartının ısısına etkisi olmaz. Mining yapılan kartların grafik birimi, sadece oyun oynanmış kartlara göre daha tazedir hatta.

Öncelikle kart 5700, 5700XT değil. 5700XT'nin ASUS Dual modeli yok.
5xxx serisi termal olarak berbat. Kartın modeli de bunun gibi başarısız bir karta göre yetersiz kalıyor. Oyunlardaki sıcaklık endişelenmenizi gerektirecek sıcaklıklar değil, sabah akşam stres testi yapmayacağınıza göre problem olmaz.

Mining VRAM üzerinden yapılıyor yani ekran kartının ısısına etkisi olmaz. Mining yapılan kartların grafik birimi, sadece oyun oynanmış kartlara göre daha tazedir hatta.

ASUS RADEON DUAL RX 5700 XT EVO OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı