RX 5700 XT Aniden donma "cızz" diye ses gelmesi

uguratakan

Megapat
Yer
visor01 @ istikram.
Daha fazla  
Meslek
Mobil Uygulama Geliştirici
Sistemimdeki bileşenler RX 5700 XT Gaming X, 2*8 GB 3200 MHz, i5 9600K, 1 adet Samsung 860 Evo, 1 adet WD 7.2K PRM HDD, FSP 60AHBC 700W ppsu modeli. Son 1 ayda 3 kez başıma gelen bir olay oyundayken aniden donuyor. Fare, klavye işlevsiz halde oluyor en son az önce olduğunda da hoparlörlerden "cızzzzz" diye bir ses geldi. Bir keresinde de mavi ekranımsı bir hata gelmişti ilk kez gördüğüm çok kısa sürede kaybolan bir ekrandı o yüzden tarif edemiyorum.
Sorunum bu herhangi bir dump dosyası da oluşmadığı için sizlere gönderemiyorum.
Belirtmem gereken noktalardan birisi de RX 570 tek fan modeli ve 8 GB tek RAM varken böyle sorunlar yoktu. Radeon sürümüm 20.4.2

Daha önce aynı sorunu yaşayan bir arkadaşımız sürücüsünü güncelleyip sorunu çözmüştü, sizin sürücünüz güncel mi acaba kontrol ettiniz mi?

sürücüyü güncelleyin olmassa iade
İade süreci çoktan geçti.
Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 Optional (Yüklü) ise bu sürümü silip, Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 Recommended (WHQL yükleyin.
o sürümde de siyah ekran hatası var diye biliyorum.
Sürümü 20.2.2. yaptım BİOS güncellemesini de yaptım bu şekilde test etmeye devam edeceğim. Gelişmeleri tekrar yazarım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı