Pulse modelini alınabilirsiniz.
Kullandığınız ekran kartı modeli nedir ve nereden aldınız acaba ?@Miraculin İnanma zaten. Ben de 5700XT kullanıyorum kasada filtreler takılı, yan cam takılı iken oyunlarda maksimum 70 derece görüyor. Uzay sistemde daha az sıcaklıklara ulaşır. Kaldı ki Youtube'da bir sürü test videosu var. Bu kartın 90 derece sıcaklığa ulaşması imkansız gibi bir şey.
@Merve üzgün Baktığın değer bağlantı yeri sıcaklığı olabilir mi? GPU TEMP2 ya da Hotspot Temp olarak da geçer. Senin GPU sıcaklığına bakman lazım.
Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum. Sinerji'den topladım sistemi, ekran kartını da ordan aldım yani.Kullandığınız ekran kartı modeli nedir ve nereden aldınız acaba ?
Veri bağlantısı sıcaklığıda olabilir onu tam net bilmiyorum@Miraculin İnanma zaten. Ben de 5700XT kullanıyorum kasada filtreler takılı, yan cam takılı iken oyunlarda maksimum 70 derece görüyor. Uzay sistemde daha az sıcaklıklara ulaşır. Kaldı ki Youtube'da bir sürü test videosu var. Bu kartın 90 derece sıcaklığa ulaşması imkansız gibi bir şey.
@Merve üzgün Baktığın değer bağlantı yeri sıcaklığı olabilir mi? GPU TEMP2 ya da Hotspot Temp olarak da geçer. Senin GPU sıcaklığına bakman lazım.
@kullanıcı1 5700XT High End modeller arasında en iyileri Red Devil, Nitro+ ve Gaming X olarak geçer. Red Devil Türkiye'de yok. Nitro+ ve Gaming X gayet kaliteli modeller. Nitro+ 70 dereceyi geçmiyor dostum kullananan biri olarak söylüyorum. Daha ucuz, f/p bir model istiyorsan Gigabyte Gaming OC de olabilir. Sinerji'de 3600 TL olması lazım fiyatı.
Bağlantı sıcaklığı nedir? Gpu-z' de sıcaklık olarak, sadece GPU Temp. ve CPU Temp var.@Merve üzgün Bağlantı sıcaklığı için 90 derece normal bir değer dostum. Blower modeller 105-110 derecede dolaşıyor. Diğer 5700XT modelleri 97-100 arasında. Ben de maksimum 89-90 derece görüyorum bağlantı sıcaklığında normal yani. Önemli olan GPU sıcaklığı.
Bağlantı sıcaklığıyla neyi kastettiklerini ben de anlamadım açıkçası hala. Radeon Settings üzerinde gözüküyor bahsettiğim sıcaklık.Bağlantı sıcaklığı nedir? Gpu-z' de sıcaklık olarak, sadece GPU Temp. ve CPU Temp var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.