Sürücü sıkıntılarını son sürücülerle düzelttiler ilk aldığım zaman siyah ekran olayları falan oluyordu. Ama şu an gayet stabil çalışıyor bütün oyunlarda. Alacaksan da soğutması iyi olan bir modelini tavsiye ederim. Ben de Gigabyte RX 5700 XT var gayet iyi pişman da değilim.
Donanım anlamında değil ama sürücülerin güncellenmesi konusunda AMD problemli. Zamanla sorunları çözüyorlar. Böyle bir süreç yaşama riski var yani. Çoğunu çözdüler diye biliyorum ama hala var mı sıkıntı yaşayan bende merak ediyorum.
5700 XT Nitro yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Sorun yaşamadım diyen yalan söylüyordur. Birçok konuda sıkıntı yaşadım evet ama 19.12.1'den sonra sıkıntı yaşamadım. Şu an 20.7.1 kullanıyorum. Soruna rastlamadım.20.2.2,20.4.2'de sorun yoktu.
2070 Super ile 1000 lira var arasında. Bu fiyata SSD alırısn veya işlemci soğutucu.
2060 Super aldın desem aynı fayata daha düşük performans alacaksın.
Bu tarz yorumları gördükçe vallahi boşa yazıyorum gibi geliyor. İsteyen istediği ekran kartını alabilir. Eğer AMD kart alıp da WattMan ve siyah ekran hatası alan olursa konu açıp beni etiketleyebilir elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Hocam buraya sormayın derim çünkü aşırı derecede fanboy dolu. Gerçekten kullanıp yorum yapanlara hiçbir lafım yok ama bence YouTube'da her sürümün incelemelerini bulabilirsiniz ve daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz. Teknoloji şans işi hiçbirşeyin garantisi yok. Bu arada benim gördüklerime göre şu an sorun yok ve siz de sorun yaşamayacaksınızdır yüksek ihtimalle ama ben de kullanmadım ve benim yorumuma göre bir tercih yapmanızı istemem.
Bu tarz yorumları gördükçe vallahi boşa yazıyorum gibi geliyor. İsteyen istediği ekran kartını alabilir. Eğer AMD kart alıp da WattMan ve siyah ekran hatası alan olursa konu açıp beni etiketleyebilir elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Yanlış kişinin mesajını alıntıladınız sanırsam. Benimkini alıntılayacaktınız. Ben illa şu kartı alacaksın diye bir şey demedim. Tabii ki herkes istediği kartı alabilir isterse GT 1030 alsın banane. Ben diğer konularda şu kartı alın diye bir şey yazmışsa öneri için yazmışımdır. Bu hataların bildiğim kadarıyla kesin bir çözümü yok. Hatalarla uğraşmamak isteniyorsa Nvidia bence en ideali.
Yanlış kişinin mesajını alıntıladınız sanırsam. Benimkini alıntılayacaktınız. Ben illa şu kartı alacaksın diye bir şey demedim. Tabii ki herkes istediği kartı alabilir isterse GT 1030 alsın banane. Ben diğer konularda şu kartı alın diye bir şey yazmışsa öneri için yazmışımdır. Bu hataların bildiğim kadarıyla kesin bir çözümü yok. Hatalarla uğraşmamak isteniyorsa Nvidia bence en ideali.