S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
Hass çooook özür dilerim. Benim hatamYok doğru kişinin mesajını alıntıladım. WattMan artık alınmıyor düzelttiler galiba diyen arkadaşın.
Hass çooook özür dilerim. Benim hatamYok doğru kişinin mesajını alıntıladım. WattMan artık alınmıyor düzelttiler galiba diyen arkadaşın.
Sorun değil.Hass çooook özür dilerim. Benim hatam.
AMD düşmanı, Nvidia fanboyu. (!)AMD ekran kartıyla oynamayın. Vitrinde bakmayın bile.
RX 400-500 ve 5000 serisinde Black Screen belası var. Sebebi belli değil. Birisi RAM'i değiştirmiş, düzelmiş, birisi sürücüyü silip eskiyi yüklemiş, düzelmiş. Birisi sadece sürücü yüklemiş, düzelmiş. Birisi Radeon Ayarları içinden bir kaç ayarı değiştirmiş, düzelmiş.
Benim sorunum da sanırım 50 dereceye ulaşınca fanları %100 yapınca çözülüyor. 1 hafta test edeyim. Çalıştığından %100 emin olduktan sonra burada ana konu açmayı düşünüyorum.
Birisi RAM'i değiştirmiş, düzelmiş, birisi sürücüyü silip eskiyi yüklemiş, düzelmiş. Birisi sadece sürücü yüklemiş, düzelmiş. Birisi Radeon Ayarları içinden bir kaç ayarı değiştirmiş, düzelmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.