RX 5700 XT kronik sorunlar

AMD ekran kartıyla oynamayın. Vitrinde bakmayın bile.

RX 400-500 ve 5000 serisinde Black Screen belası var. Sebebi belli değil. Birisi RAM'i değiştirmiş, düzelmiş, birisi sürücüyü silip eskiyi yüklemiş, düzelmiş. Birisi sadece sürücü yüklemiş, düzelmiş. Birisi Radeon Ayarları içinden bir kaç ayarı değiştirmiş, düzelmiş.

Benim sorunum da sanırım 50 dereceye ulaşınca fanları %100 yapınca çözülüyor. 1 hafta test edeyim. Çalıştığından %100 emin olduktan sonra burada ana konu açmayı düşünüyorum.

Hass çooook özür dilerim. Benim hatam :D.
Sorun değil. :)
AMD ekran kartıyla oynamayın. Vitrinde bakmayın bile.

RX 400-500 ve 5000 serisinde Black Screen belası var. Sebebi belli değil. Birisi RAM'i değiştirmiş, düzelmiş, birisi sürücüyü silip eskiyi yüklemiş, düzelmiş. Birisi sadece sürücü yüklemiş, düzelmiş. Birisi Radeon Ayarları içinden bir kaç ayarı değiştirmiş, düzelmiş.

Benim sorunum da sanırım 50 dereceye ulaşınca fanları %100 yapınca çözülüyor. 1 hafta test edeyim. Çalıştığından %100 emin olduktan sonra burada ana konu açmayı düşünüyorum.
AMD düşmanı, Nvidia fanboyu. (!)

Birisi RAM'i değiştirmiş, düzelmiş, birisi sürücüyü silip eskiyi yüklemiş, düzelmiş. Birisi sadece sürücü yüklemiş, düzelmiş. Birisi Radeon Ayarları içinden bir kaç ayarı değiştirmiş, düzelmiş.

Bunların hepsi kullanıcı hatası değil mi sonuçta ? Uygun sürücüyü yükleyememe uygun ayarları yapamama birinde problem RAM'miş zaten. Bence herkeste farklı çözülüyor değil herkesteki sorun farklı. Bazen AMD kartlar günah keçisi yapılıyor gibi geliyor. Hayırlısı.

Bende rx 580 Sapphire var pulse 8 GB kart herşeyiyle mükemmel herşey tamam ama bı oyunda Nvidia kartinda tam optimize oynarken bu kartta o oyunda mavi ekran düşük FPS sorunu veriyor diğer tüm herşeyde kart mükemmel sadece tek sıkıntı Nvidia kartımla (2 GB )900 saat oynadığım oyunu 8 GB güçlü kartla 15 FPS oynuyorum üzücü artık kartinmi sorunu oyunun mu bilemem

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı