RX 5700 XT nasıldır?

İşte o piyasada gezen kartlar için ASUS çağrı yaptı. Siz de kontrol edin.

Zaten şu anda hiçbir ekran kartı almak mantıklı değil. Stoklarda olmadığı için dünya genelinde fahiş fiyatlara satılıyor.

Ayrıca Sapphire Pulse modeli ısınıyor, XFX THICC II de aynı şekilde ısınıyor. Nitro+ ve THICC III alınmalı.

Ben iade ettim bir de sıfır kartın iadesiyle mi uğraşacağım gerek yok.
Almayın işte.
 
Çok uzun süredir Sapphire Pulse RX 5700 XT kullanıyorum. Sıcaklık olarak 66 derece gördüğüm en yüksek değer. Performans olarak 2080 super ile yarışacak seviyeye geldi güncellemeler ile fakat bu oyundan oyuna değişiyor.
Bkz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
KU
Arkadaşlar yakın zamanda bir bilgisayar toplayacağım ama en başta ekran kartını RTX 2060 almak istiyordum. Sonra 3050 Ti düşümdüm ama sonra dedim ki zaten kaç tane RTX'li oyun var + bu oyunları ben oynuyor muyum? Sonra dedim ki RX 5700 XT daha mantıklı. Hem 8 GB hem de daha ucuz. Bu ekran kartı sizce nasıl? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim
Kusura bakmayın xt yazmışım yanlışlıkla
 
Arkadaşlar yakın zamanda bir bilgisayar toplayacağım ama en başta ekran kartını RTX 2060 almak istiyordum. Sonra 3050 Ti düşümdüm ama sonra dedim ki zaten kaç tane RTX'li oyun var + bu oyunları ben oynuyor muyum? Sonra dedim ki RX 5700 XT daha mantıklı. Hem 8 GB hem de daha ucuz. Bu ekran kartı sizce nasıl? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
Hocam 3 aydır kullandığım ekran kartı msı radeon rx 5700 xt aşırı memnunum sadece fps oyunları için kullandım ve paraya ihtiyacımdan dolayı satmaya karar verdim

en baba oyunlarıda oynadım ultrada 65 derece üstü sıcaklık almadım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı