Arkadaşlar eski kasam buydu ve öndeki fanları tabii ki yok egzoz fanda öyle ekran kartım aşırı ısınmasından dolayı kendini kapatıyordu ve 2 w/mklık macun vardı işlemcimde. İşlemciyi 3.5 GHz saf gücüne sabitleyip çalıştırıyordum ısınmasın diye şu anda ise aldığım parçalar şunlar; ve sıcaklık değerlerim böyle FurMark'ta 10dk çalıştırdım 130 FPS ve 72 dereceyi geçmedi. Ortadaki fotoğraf 5 saatlik kullanımın hemen ardından CS Valorant ağırlıklı alınmış SS bu RDR2'li olan fotoğrafta 40 dk boyunca oynadığımın sonucunda olan sıcaklık değerlerim ortalama işlemcim 55'lerde ekran kartım da 55'lerde geziyor boşta işlemcim 33'lere kadar düşüyor ekran kartımda 39'larda çalışıyor boşta bundan önce boşta 60 derecede çalışıyordu ekran kartım
işlemcimde kısıtlı halde boşta 50lerdeydi şu anda kısıtlı olmadan bu değerlere getirdim.
Not:
Ekran kartı Sapphire Pulse RX 5700XT.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
RAM: Corsair dominator CL 10 2400 MHz RAM(aslında 3200 MHz G.Skill RAM'lerim var ama CL 10 olmasından dolayı bunu kullanıyorum)
Not:
Ekran kartı Sapphire Pulse RX 5700XT.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
RAM: Corsair dominator CL 10 2400 MHz RAM(aslında 3200 MHz G.Skill RAM'lerim var ama CL 10 olmasından dolayı bunu kullanıyorum)