RX 5700 XT ve Ryzen 5 3600X sistem nasıl?

ilk almak istediğim buydu benim

sonra şimdide bunu düşünüyorum

Nvidia nın ekran kartları çok pahalı bence
Kankam nviidia pahalı ama sağlam bir ürün markası... Hem AMD Radeon serisi yani senin dediğin gibi rx5700xt mesela.... Böyle bir ekran kartlı sistem toplayacaksan kasa önemli... kasa olarak kasanın önünde mutlaka fan olsun ve fanın önü cam olmasın mesh(ızgara) olsun.... Kasanın bir de arka tarafında egzos görevi gören bvir tane fan olursa güzel olur.. Bir de bu ekran kartlarının yazılım ve driver olarak sıkıntıları çıkıyor diyorlar.... Bence nvdia alınmalı ::
Güzel bir ürün alınabilir..

Doğrudur hocam Fakat Işın izleme teknolojisi gerçekten elite bir teknoloji. Bütçe varsa RTX2070S li sistem alınabilir.
performans olarak rx 5700 xt mi 2070s mi?
yani bu kasa benim işimi görmez mi?

performans olarak rx 5700 xt mi 2070s mi?
Kankam ikiside kafa kafaya... Fakat bazı oyunlar amd ekran kartlarına daha yatkın bazıları ise nvidia.. Ama bu durumda RTX2070S tercih edilebilir.. Hem RTX mod olarak gerçekten tatmin edici bir düzeyde bulunuyor... Hem de gerçekten sağlam bir kart
Ama rx5700xt gibi kartlar gerçektaen çok fazla ısınıyor.. Bunu da göz önünde bulundur..

aralarında yanlış bakmadıysam 1000 tl fark var

aralarında yanlış bakmadıysam 1000 tl fark var
Kankam kasanın hava akışına güveniyorsan bence RX5700XT ALBİLİRSİN... Ama tekrar söylüyorum kasada fan olmazsa ya da sadece arka fan olursa RX5700XT sana sorun çıkartaabilir... Güzel bir kasa ile rx5700xt alınabilir

kasa alıp bide sıvı soğutma alsam çok pahalı mı olur

Yaklaşık 12 sene NVIDIA kullandım. Şimdi RX 5700 (referans sürüm) kullanıyorum. Bir sorun yok Adana sıcağında. Hangi model daha az ısınıyor hardware unboxed gibi kanallardan bakabilirsiniz. İşlemci için bir de Intel'e bakabilirsiniz isterseniz. Eli kulağında. İnceleme videoları çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…