DragonG Kilopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #11 MSI'nın RX 5700 XT kartlarında termal ped sorunu varmış çok ısınıyormuş. Benim de aklımda MSI vardı şimdi tekrar araştırmaya başladım.
MSI'nın RX 5700 XT kartlarında termal ped sorunu varmış çok ısınıyormuş. Benim de aklımda MSI vardı şimdi tekrar araştırmaya başladım.
ugr999 Kilopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 150 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #12 DragonG dedi: MSI'nın RX 5700 XT kartlarında termal ped sorunu varmış çok ısınıyormuş. Benim de aklımda MSI vardı şimdi tekrar araştırmaya başladım. Genişletmek için tıkla... hangi modeli? gaming x mi diğer mech olan mı?
DragonG dedi: MSI'nın RX 5700 XT kartlarında termal ped sorunu varmış çok ısınıyormuş. Benim de aklımda MSI vardı şimdi tekrar araştırmaya başladım. Genişletmek için tıkla... hangi modeli? gaming x mi diğer mech olan mı?
DragonG Kilopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #13 Galiba 3 modelindede varmış. 5700XT'de MSI Evoke, Mech ve Gaming X'ten uzak durun! MSI 5700 XT alacaklar içeri→ | DonanımHaber Forum KONU TAMAMEN FORUMDAŞLARIN İYİLİĞİ AÇISINDAN AÇILMIŞTIR MARKAYA KARŞI ANTİPATİ DEĞİLDİR KENDİM MSI KULLANIYORUM ÜST METİN OLARAK GEÇEYİM İSTEDİM. Şimd mobile.donanimhaber.com
Galiba 3 modelindede varmış. 5700XT'de MSI Evoke, Mech ve Gaming X'ten uzak durun! MSI 5700 XT alacaklar içeri→ | DonanımHaber Forum KONU TAMAMEN FORUMDAŞLARIN İYİLİĞİ AÇISINDAN AÇILMIŞTIR MARKAYA KARŞI ANTİPATİ DEĞİLDİR KENDİM MSI KULLANIYORUM ÜST METİN OLARAK GEÇEYİM İSTEDİM. Şimd mobile.donanimhaber.com
Hezer Decapat Katılım 18 Kasım 2018 Mesajlar 131 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #14 DragonG dedi: MSI'nın RX 5700 XT kartlarında termal ped sorunu varmış çok ısınıyormuş. Benim de aklımda MSI vardı şimdi tekrar araştırmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Sapphire Pulse veya Gigabyte Gaming OC modellerine bakın.
DragonG dedi: MSI'nın RX 5700 XT kartlarında termal ped sorunu varmış çok ısınıyormuş. Benim de aklımda MSI vardı şimdi tekrar araştırmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Sapphire Pulse veya Gigabyte Gaming OC modellerine bakın.