RX 5700 XT vs RTX 2060 Super vs Zotac RTX 2070 Mini

DragonG

Kilopat
Daha fazla  
Yakın zamanda sistem toplayacağım ve bu üç ekran kartı arasında kaldım. RX 5700 XT kafama daha çok yattı ama yazılımsal sorunları olduğu sıkıntı çıkarabileceği gibi çok yorum okudum, bu yüzden biraz korkuyorum. RTX özelliği de çok önemli değil benim için. Zotac RTX 2070 Mini hakkında da çok yorum görmedim, galiba tercih edilmiyor. O yüzden RTX 2060 Super'i de karşılaştırmaya aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda sistem toplayacağım ve bu üç ekran kartı arasında kaldım. RX 5700 XT kafama daha çok yattı ama yazılımsal sorunları olduğu sıkıntı çıkarabileceği gibi çok yorum okudum bu yüzden biraz korkuyorum. RTX özelliği de çok önemli değil benim için. Zotac RTX 2070 mini hakkında da çok yorum görmedim galiba tercih edilmiyor o yüzden RTX 2060 Super'i de karşılaştırmaya aldım.

5700XT aldım ve kullanmaya başladım. 20.2.2 güncellemesini yaptığımdan beri problem yaşamadım. Öneririm. Aldığım model: https://www.gigabyte.com/tr/Graphics-Card/GV-R57XTGAMING-OC-8GD#kf.

Son yazılım güncellemesiyle birlikte herhangi bir şikayet görmedim. Genel yargı için en azından 1-2 hafta beklemek gerek. Eğer denildiği gibi herhangi bir problem kalmadıysa 5700 XT al kesinlikle. Zaten kartı alanlardan sorun yaşayanlar kadar yaşamayan da tonla insan vardı.

RTX 2070'i bir kere kafandan at bence. 2060S duruyorken. Hem fiyat olarak da 2060S uygun. RX 5700 XT performans olarak çok iyi. İyi bir soğutmalı alırsan sorun olmaz. AMD sorunlarına gelecek olursak, koskoca Advanced Micro Devices (AMD) milyonlarca satılan RX5000 serisi için sorunlarını düzeltecektir. Bir kaç aylık sürücü sorunları yüzünden denizin dibindeki zengin "NVIDIA Funboy'lar" yüzeye çıkıyor. Kısaca diyeceğim şu ki kafana göre takıl. 2060S'de RX 5700 XT'de 1080P için fazlası ile yeterli.

Son yazılım güncellemesiyle birlikte herhangi bir şikayet görmedim. Genel yargı için en azından 1-2 hafta beklemek gerek. Eğer denildiği gibi herhangi bir problem kalmadıysa 5700 XT al kesinlikle. Zaten kartı alanlardan sorun yaşayanlar kadar yaşamayan da tonla insan vardı.

Demin de aynı cevabı bana vermiştiniz ve ben de yazılım güncellemesi notlarına baktım. Dediğiniz gibi siyah ekran gibi birçok sorun çözülmüş.

Yakın zamanda sistem toplayacağım ve bu üç ekran kartı arasında kaldım. RX 5700 XT kafama daha çok yattı ama yazılımsal sorunları olduğu sıkıntı çıkarabileceği gibi çok yorum okudum, bu yüzden biraz korkuyorum. RTX özelliği de çok önemli değil benim için. Zotac RTX 2070 Mini hakkında da çok yorum görmedim, galiba tercih edilmiyor. O yüzden RTX 2060 Super'i de karşılaştırmaya aldım.
Son driverla neredeyse %90'ı düzeldi. RX5700XT al.

Yanıtlarınız için teşekkürler. Kafamda RX 5700 XT vardı kararımıda şimdi verdim. Teknoloji biraz şans işi artık bundan sonrası hizmet kalitesine kaldı.

AMD 5000 serisi gayet güçlü ama yazılımsal sorunları vardı ki genel olarak tek sorun buydu sıcaklıkta beraber o da çözüldü artık gönül rahatlığıyla alınabilinir. Hizmet kalitesi diyorsanız ASUS, Sapphire ve MSI'dan şaşmayın MSI 3 yıl garanti sunmasıda farklı bir artısı model seçiminizi iyi yapmalısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı